Αγγλία: Ξέχασε τη συνήθη παραγγελία πελάτη του κι αυτός τον μαχαίρωσε

Αγγλία: Ξέχασε τη συνήθη παραγγελία πελάτη του κι αυτός τον μαχαίρωσε

Στην αρχή τον χτύπησε και μετά του επιτέθηκε με μαχαίρι έξι φορές, ενώ προσπάθησε να τον κλωτσήσει και στο πρόσωπο.

Αγγλία: Ξέχασε τη συνήθη παραγγελία πελάτη του κι αυτός τον μαχαίρωσε
Ο ιδιοκτήτης ενός ταχυφαγείου στο Μπέρμιγχαμ δέχτηκε τη βίαιη επίθεση ενός πελάτη, επειδή είχε ξεχάσει την συνήθη του παραγγελία. Το γεγονός αυτό συνέβη μέρα μεσημέρι, μπροστά στα τρομαγμένα μάτια της έφηβης κόρης του ιδιοκτήτη.

Ο Λέον ΜακΤάγκαρτ, 29 ετών, καταδικάστηκε για το γεγονός πως επιτέθηκε σε κατάσταση αλλοφροσύνης, στον Ναριντέρ Σίντου, 51 ετών, τον οποίο μαχαίρωσε πολλές φορές στο στήθος, με αποτέλεσμα ο άτυχος άντρας να χαροπαλεύει για αρκετό διάστημα σε κωματώδη κατάσταση.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν στο δικαστήριο, ο ΜακΤάγκαρτ μπήκε στο Simply Fish and Chips στο Κουίντον του Μπέρμιγχαμ και ζήτησε αυτό που παραγγέλνει συνήθως.

Δυστυχώς και για κακή του τύχη, ο Σίντου δεν θυμόταν πως είχε παραδώσει την ίδια παραγγελία στον ίδιο άντρα νωρίτερα μέσα στην ίδια βδομάδα. Αυτό το «σοβαρότατο» λάθος, εξόργισε τον ΜακΤάγκαρτ, ο οποίος άρχισε να κλωτσά την πόρτα του μαγαζιού, μέχρι που την έσπασε.

Αφού δεν υπολόγισε το πρώτο του λάθος, ο Σίντου, έκανε και δεύτερο. Τόλμησε να ζητήσει το λόγο από τον ΜακΤάγκαρτ για το γεγονός πως του διέλυσε την είσοδο. Και εκεί ο ανεξέλεγκτος πια ΜακΤάγκαρτ, έβγαλε ένα μαχαίρι και το κάρφωσε έξι φορές στα χέρια την πλάτη και το στήθος του άτυχου 51χρονου.

Η 16χρονη κόρη του, καθάριζε πατάτες στο πίσω μέρος του μαγαζιού και βγήκε μπροστά, για να βρει τον πατέρα της ξαπλωμένο να αιμορραγεί ξαπλωμένος στο έδαφος.

Αμέσως κάλεσε ασθενοφόρο το οποίο τον παρέλαβε, τον μετέφερε σε νοσοκομείο, όπου οι γιατροί τον έριξαν σε κώμα για να καταφέρουν να τον σώσουν.

Η αστυνομία δημοσίευσε το βίντεο από τις κάμερες ασφαλείας με τον ΜακΤάγκαρτ να φεύγει τρέχοντας από το μαγαζί και τελικά κατάφερε να τον συλλάβει 20 μέρες αργότερα.

Τελικά ο Σίντου ανέκαμψε πλήρως και παρουσιάστηκε στο δικαστήριο του Γούλβερχαμπτον για να εξιστορήσει τα γεγονότα. «Άρχισε να μου ρίχνει γροθιές με μανία. Δεν μπορούσα να του ανταποδώσω τα χτυπήματα και προσπάθησα να τον απωθήσω. Δεν κατάλαβα πως με είχε μαχαιρώσει, μέχρι που άρχισα να χάνω πολύ αίμα και δεν μπορούσα να αναπνεύσω» είπε ο Σίντου.

Εν τέλει το δικαστήριο έκρινε πως ο ΜακΤάγκαρτ είναι ένοχος για απόπειρα ανθρωποκτονίας και θα ανακοινώσει την απόφασή του στις 13 Ιουλίου.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Best of Network

Δείτε Επίσης