«Μπορείτε να βοηθήσετε;»: Άφαντος ο Ερντογάν μετά την εκλογική «αποτυχία»

«Μπορείτε να βοηθήσετε;»: Άφαντος ο Ερντογάν μετά την εκλογική «αποτυχία»

Ο «ισχυρός άνδρας» της Τουρκίας εξαφανίστηκε από τις τηλεοπτικές οθόνες

«Μπορείτε να βοηθήσετε;»: Άφαντος ο Ερντογάν μετά την εκλογική «αποτυχία»
Ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, φαίνεται ότι φέρει βαρέως την αποτυχία του κόμματός του Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης, να σχηματίσει κυβέρνηση αυτοδυναμίας στις εθνικές εκλογές της 7ης Ιουνίου και απέχει από την τηλεόραση για 24 ολόκληρες ώρες.

Σύμφωνα με σχετικό δημοσίευμα της Hurriyet, ο Ερντογάν, που συνήθιζε να εμφανίζεται καθημερινά στα ραδιοτηλεοπτικά μέσα της γειτονικής χώρας, «εξαφανίστηκε» εδώ και 24 ώρες από την τουρκική τηλεόραση...

Κλείσιμο
Η εφημερίδα χαρακτηρίζει «ασυνήθιστη» την εξαφάνιση του Τούρκου προέδρου και αναφέρει ότι κατά τους τελευταίους μήνες της προεκλογικής εκστρατείας ο Ερντογάν εμφανιζόταν, όχι μόνο καθημερινά στα τηλεοπτικά δίκτυα, αλλά και τρεις φορές την ημέρα, εκφωνώντας ατελείωτες προεκλογικές ομιλίες.



Μετά όμως το αποτέλεσμα των χθεσινών εκλογών, που λειτουργεί ως «ψυχρολουσία» για τον Ερντογάν, αφού ανατρέπει τα σχέδιά του για μια ισχυρή κοινοβουλευτική πλειοψηφία, που θα του επέτρεπε αναθεώρηση του συντάγματος, ο Τούρκος πρόεδρος δεν έχει εμφανιστεί στην τηλεόραση και περιορίστηκε μόνο να κάνει μια δήλωσε για το εκλογικό αποτέλεσμα, στην οποία καλεί όλες τις πλευρές να αντιμετωπίσουν το αποτέλεσμα των εκλογών με «λογική» και «ρεαλισμό».

Η τελευταία τηλεοπτική εμφάνιση του Ερντογάν έγινε το μεσημέρι της Κυριακής, την ώρα που ψήφιζε σε εκλογικό κέντρο στην Άγκυρα, όπου άδραξε την ευκαιρία για έναν σύντομο, μη κομματικό λόγο.

Η Hurriyet με σκωπτική προφανώς διάθεση έχει εγκαταστήσει στην ιστοσελίδα της ρολόι που καταγράφει τις ώρες, τα λεπτά και τα δευτερόλεπτα αποχής του Ερντογάν από τις τηλεοπτικές οθόνες!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης