Ο Γκοτζίλα απέκτησε επιτέλους ιαπωνική υπηκοότητα!

Ο Γκοτζίλα απέκτησε επιτέλους ιαπωνική υπηκοότητα!

Το διάσημο αυτό τέρας έθεσε τη βάση για μία ολόκληρη παράδοση ιαπωνικών ταινιών τρόμου που ξεκίνησε πριν από έξι περίπου δεκαετίες

Ο Γκοτζίλα απέκτησε επιτέλους ιαπωνική υπηκοότητα!
Οι περισσότεροι κάτοικοι του διαμερίσματος Σιντζούκου στο Τόκιο ανήκουν στο είδος του Χόμο Σάπιενς. Ωστόσο, ο δήμος με τους 17.000 κατοίκους, αποφάσισε πρόσφατα να αναγνωρίσει και επίσημα ως πολίτη του ένα κάπως διαφορετικό πλάσμα, γνωστό με το όνομα «Γκοτζίλα».

Το συμπαθές αυτό τέρας έθεσε τη βάση για μία ολόκληρη παράδοση ιαπωνικών ταινιών τρόμου που ξεκίνησε πριν από έξι περίπου δεκαετίες. Ωστόσο, το μόνο αντάλλαγμα που είχε λάβει μέχρι τώρα για τις υπηρεσίες του ήταν παράπονα για καταστροφές και προσβλητικούς χαρακτηρισμούς.

Κλείσιμο
Πιστεύοντας ότι έφτασε η στιγμή να λάβει ο Γκοτζίλα την αναγνώριση που του αξίζει, ο δήμος του Σιντζούκου στην πρωτεύουσα της χώρας εξέδωσε ένα καινούργιο διάταγμα με το οποίο χορηγεί τιμητική ιαπωνική υπηκοότητα στο αδικημένο τέρας.

Ο «Βασιλιάς των Τεράτων» ανακηρύχθηκε πρέσβης του τουρισμού της πόλης σε μία ειδική τελετή, κατά την οποία του παραδόθηκε και το πιστοποιητικό υπηκοότητάς του.




Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης