ΗΠΑ: Υποψήφιος για την προεδρία ο Ρεπουμπλικανός Ραντ Πολ

ΗΠΑ: Υποψήφιος για την προεδρία ο Ρεπουμπλικανός Ραντ Πολ

«Έχω ένα μήνυμα: Το μήνυμα είναι δυνατό και ξεκάθαρο και δε μασάω τα λόγια μου. Ήρθαμε να πάρουμε πίσω τη χώρα μας», δήλωσε ο 52χρονος

ΗΠΑ: Υποψήφιος για την προεδρία ο Ρεπουμπλικανός Ραντ Πολ
Στην κούρσα για το χρίσμα των Ρεπουμπλικανών για την προεδρία μπήκε επίσημα σήμερα, Τρίτη, ο γερουσιαστής του Κεντάκι, Ραντ Πολ, γιος του πρώην υποψηφίου για την προεδρία Ρον Πολ.

Ο Ραντ Πολ, έρχεται δεύτερος από τους Ρεπουμπλικανούς που μπαίνει δυναμικά στη μάχη, έπειτα από την υποψηφιότητα του Τεντ Κρουζ, για τις προεδρικές εκλογές του 2016.

Κλείσιμο
«Έχω ένα μήνυμα: Το μήνυμα είναι δυνατό και ξεκάθαρο και δε μασάω τα λόγια μου. Ήρθαμε να πάρουμε πίσω τη χώρα μας», δήλωσε από το βήμα ο Πολ μπροστά σε δεκάδες υποστηρικτές του στο Λούισβιλ του Κεντάκι.

«Η κυβέρνηση θα πρέπει να είναι περιορισμένη κι η ελευθερία ενισχυμένη», τόνισε ο Ρεπουμπλικανός υποψήφιος, ο οποίος στην προσωπική του ιστοσελίδα έγραψε πως πρέπει οι ΗΠΑ να επιστρέψουν στις ελευθερίας και της συνταγματικής διακυβέρνησης.

Όπως αναφέρουν αμερικανικά δίκτυα, ο 52χρονος Ραντ Πολ, ο οποίος εκλέγεται γερουσιαστής από το 2011, αναμένεται να ακολουθήσει τα βήματα του πατέρα του, εστιάζοντας ωστόσο στην στρατηγική της προεκλογικής καμπάνιας του.   
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης