Εφαρμογή στα κινητά «οδηγεί» τους τουρίστες στα χνάρια του Μαντέλα!

Εφαρμογή στα κινητά «οδηγεί» τους τουρίστες στα χνάρια του Μαντέλα!

Ο οργανισμός τουρισμού της Νοτίου Αφρικής δημιούργησε την εφαρμογή σε συνεργασία με το ίδρυμα Νέλσον Μαντέλα

Εφαρμογή στα κινητά «οδηγεί» τους τουρίστες στα χνάρια του Μαντέλα!
Μια τηλεφωνική εφαρμογή με την επωνυμία «Madiba's Journey», που πήρε το όνομά της από τη φατρία στην οποία ανήκε ο Νέλσον Μαντέλα, δημιουργήθηκε από τον οργανισμό τουρισμού της Νοτίου Αφρικής και το ίδρυμα Νέλσον Μαντέλα, με στόχο την προώθηση του τουρισμού στη χώρα.

Η εφαρμογή παρουσιάστηκε για πρώτη φορά την Τετάρτη και, όσοι την εγκαταστήσουν στα κινητά τους τηλέφωνα, θα έχουν την ευκαιρία να «επισκεφθούν» τα μέρη όπου γεννήθηκε, έζησε και δραστηριοποιήθηκε ο πρώτος μαύρος πρόεδρος της χώρας, που πολέμησε σκληρά το απαρτχάιντ.

Κλείσιμο


Οι τουρίστες θα έχουν την ευκαιρία να ακολουθήσουν, μέσω της εφαρμογής, τα χνάρια του Μαντέλα και να φθάσουν ακόμα και στο νησί Robben, στη φυλακή του οποίου έμεινε έγκλειστος ο Νέλσον Μαντέλα τα 18 από τα συνολικά 27 χρόνια της φυλάκισής του.

Στο μικρό χωριό Qunu οι τουρίστες θα ανακαλύψουν τον τόπο γέννησης του Μαντέλα, καθώς και το μουσείο που φέρει το όνομά του και φιλοξενεί πολύτιμα εκθέματα από την ζωή του και την πολιτική του πορεία.

Στην παρουσίαση της σχετικής εφαρμογής ο υπουργός Τουρισμού της Νοτίου Αφρικής, Derek Hanekom, δήλωσε ότι χάρη σε αυτή την εφαρμογή οι τουρίστες θα έχουν την ευκαιρία να περπατήσουν στα βήματα ενός από τους μεγαλύτερους άνδρες της εποχής μας!

Ο Μαντέλα απεβίωσε στις 5 Δεκεμβρίου του 2013 σε ηλικία 95 ετών.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης