Κίνα: Γυναίκα έκαψε κατά λάθος 20.000 δολάρια!

Κίνα: Γυναίκα έκαψε κατά λάθος 20.000 δολάρια!

Τα είχε βάλει ο άνδρας της στο φούρνο, ώστε την επομένη να πληρώσει τους υπαλλήλους του

Κίνα: Γυναίκα έκαψε κατά λάθος 20.000 δολάρια!
Σε μια γκάφα από αυτές που δεν μπορούν να γίνουν πιστευτές, υπέπεσε μια γυναίκα στην Κίνα. 

Ο σύζυγος, επέστρεψε σπίτι με 20.000 δολάρια τα οποία θα χρησιμοποιούσε την επόμενη μέρα σαν πληρωμή για κάποιους εργάτες που είχε στη δούλεψή του. Η σύζυγος, το πήρε και τα έβαλε μέσα σε μια ξυλόσομπα. Όμως η μνήμη, δεν πρέπει να είναι και το δυνατότερό της σημείο.

Κλείσιμο
Το επόμενο πρωί, η εν λόγω κυρία, αποπειράθηκε να φτιάξει ένα φλιτζάνι τσάι, όπως κάθε μέρα και χρησιμοποίησε την ξυλόσομπα για να βράσει νερό. Πέρασε λίγη ώρα και η φωτιά χρειαζόταν νέα ξύλα, όμως, μόλις η γυναίκα άνοιξε την πόρτα της σόμπας, αντίκρισε την πλαστική σακούλα με τα χαρτονομίσματα, σχεδόν ολοκληρωτικά καμμένη.

Ο άτυχος κύριος, έσπευσε να ρίξει νερό στη φωτιά, όμως κατάφερε να διασώσει μόνο «αποκόμματα». Στη συνέχεια πήγε στην τράπεζα, όμως, μιας και είχε καταστραφεί πάνω από το 50% κάθε χαρτονομίσματος, οι υπεύθυνοι του είπαν πως δεν μπορούσε να αντικαταστήσει τα χρήματα.

Η σύζυγος έμεινε συντετριμμένη, καθώς ο άντρας της, που έχει μια μικρή κατασκευαστική εταιρία, θα πλήρωνε με αυτά τα λεφτά τους υπαλλήλους του, παρ'όλα αυτά δήλωσε πως έχει συγχωρήσει την αφηρημένη σύζυγο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης