Βίντεο: Ο Ολάντ πάει ταξίδι μαζί με την... Μαριόν Κοτιγιάρ!

Βίντεο: Ο Ολάντ πάει ταξίδι μαζί με την... Μαριόν Κοτιγιάρ!

Θα τον συνοδεύει ως "γκεστ σταρ" στην παρθενική επίσκεψη του Γάλλου προέδρου στις Φιλιππίνες - Παρούσα και δεύτερη ξανθιά αιθέρια ύπαρξης, η ηθοποιός Μελανί Λοράν

Βίντεο: Ο Ολάντ πάει ταξίδι μαζί με την... Μαριόν Κοτιγιάρ!
Τη συντροφιά δύο ιδιαίτερα γοητευτικών γυναικών θα απολαύσει κατά την 48ωρη παραμονή του στις Φιλιππίνες (σήμερα και αύριο) ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ.

Σύμφωνα με τη γαλλική εφημερίδα "Le Figaro", η ταλαντούχα ηθοποιός, Μαριόν Κοτιγιάρ θα συνοδεύει ως "γκεστ σταρ" τον Ολάντ στις Φιλιππίνες, κατά την παρθενική του επίσκεψη στη χώρα από τότε που ανέλαβε τα προεδρικά του καθήκοντα. Εκτός από την μελαχρινή Γαλλίδα ηθοποιό, ο Ολάντ θα συνοδεύεται και από μία ξανθιά αιθέρια ύπαρξη, την ηθοποιό Μελανί Λοράν.

Κλείσιμο
Η Κοτιγιάρ απόλαυσε ένα ωραίο δείπνο σήμερα τα ξημερώματα στο "Air Force One" που μετέφερε τον Ολάντ και την προεδρική αποστολή έως τη Μανίλα των Φιλιππίνων.



Η επίσκεψη του Ολάντ στη Μανίλα έχει οικολογικό χαρακτήρα καθώς, όπως επισημαίνει ο γαλλικός Τύπος , ο ένοικος του Μεγάρου των Ηλυσίων θέλει να καλλιεργήσει το προφίλ του "πράσινου" Γάλλου προέδρου εν όψει της παγκόσμιας διάσκεψης για το κλίμα που οργανώνει το Παρίσι στο τέλος του τρέχοντος έτους. Η Κοτιγιάρ, φορώντας ένα μπλε καπέλο εμφανίστηκε χαμογελαστή στους δημοσιογράφους , κατά την άφιξή της στη Μανίλα. Εκτός από την Κοτιγιάρ, που βραβεύτηκε , μεταξύ άλλων, με Όσκαρ, μια Χρυσή Σφαίρα και ένα Βραβείο BAFTA, όλα για την ερμηνεία της στην απολαυστική ταινία του 2007 «Ζωή σαν τριαντάφυλλο», όπου υποδύθηκε την Εντίθ Πιαφ, στο πλευρό του Γάλλου προέδρου θα βρίσκεται για τις επόμενες 48 ώρες και μία άλλη εντυπωσιακή παρουσία. Πρόκειται για την Μελανί Λοράν, την Γαλλίδα ηθοποιό που ξετρύπωσε ο Ταραντίνο και έχει ξετρελάνει με την ερμηνεία της το κοινό. Για το επόμενο διήμερο, η κρυφή ερωμένη του Ολάντ, Ζουλί Γκαγέ, καλό θα είναι να επιστρατεύσει όλη της την υπομονή κάνοντας τα στραβά μάτια...
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης