Βρετανία: Ρατσιστικό παραλήρημα από συμμορία μέσα σε λεωφορείο!

Βρετανία: Ρατσιστικό παραλήρημα από συμμορία μέσα σε λεωφορείο!

Με φτυσιές, βρισιές και απειλές μια συμμορία επιτέθηκε σε δύο Ισπανούς επιβάτες μέσα σε λεωφορείο στο Μάντσεστερ

Βρετανία: Ρατσιστικό παραλήρημα από συμμορία μέσα σε λεωφορείο!
Μια νεαρή γυναίκα που ήταν, όπως φαίνεται μέλος συμμορίας, άρχισε να βρίζει δύο Ισπανούς μέσα σε λεωφορείο στο Μάντσεστερ. Η γυναίκα κρατούσε στο ένα της χέρι ένα πιάτο με πατατάκια και με το άλλο έριχνε γροθιές σε δύο άντρες επιβάτες που ήταν από την Ισπανία. Σε μια επίδειξη ακραίου ρατσιστικού παραληρήματος η γυναίκα φώναζε στους δύο μετανάστες να κατεβούν από το όχημα ενώ και ένας άντρας της συμμορίας κινήθηκε επιθετικά εναντίον τους.

Οι δύο Ισπανοί κατέβηκαν από το λεωφορείο αλλά το μαρτύριό τους δεν τελείωσε αφού ο άντρας της συμμορίας, που τους επιτέθηκε νωρίτερα, έσκυψε από το παράθυρο για να τους φτύσει...

Κλείσιμο


Ένας 23χρονος επιβάτης, ο Ross Thomson, κατέγραψε με το κινητό του το απίστευτο περιστατικό και το ανέβασε στο You Tube ενώ παράλληλα δήλωσε ότι και ο ίδιος έχει πέσει θύμα ρατσιστικής επίθεσης από συμμορία στο Μάντσεστερ, επειδή νόμιζαν ότι είναι Πολωνός μετανάστης!

Ο ίδιος δήλωσε ότι τα μέλη της συμμορίας ήταν φανερό ότι είχαν βγει έξω για να ασκήσουν βία και μάλιστα, ο ένας από αυτούς είχε αίματα στο πρόσωπό του, απόδειξη ότι προερχόταν από καβγά.



Εκπρόσωπος της αστυνομίας του Μάντσεστερ δήλωσε στην εφημερίδα Independet, που δημοσίευσε την είδηση, ότι η αστυνομία δεν έχει λάβει κάποια καταγγελία για το περιστατικό αλλά θα το διερευνήσει.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης