Βολιβία: Βγήκαν στους δρόμους γιατί άλλαξε η ώρα προβολής των... Simpsons!

Βολιβία: Βγήκαν στους δρόμους γιατί άλλαξε η ώρα προβολής των... Simpsons!

Χιλιάδες διαδηλωτές σε τρεις διαφορετικές πόλεις διαδήλωσαν απαιτώντας να επανέλθει η αγαπημένη τους σειρά στην καθιερωμένη ώρα

Βολιβία: Βγήκαν στους δρόμους γιατί άλλαξε η ώρα προβολής των... Simpsons!
Διαδηλώσεις συνήθως σημειώνονται από πολίτες που απαιτούν μεταξύ άλλων τον τερματισμό συγκρούσεων, που διεκδικούν τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα, που διαμαρτύρονται κατά της οικονομικής κρίσης... Σπάνια ο λαός ξεχύνεται στους δρόμους επειδή το αγαπημένο του τηλεοπτικό πρόγραμμα άλλαξε ώρα προβολής!

Ωστόσο, οι πολίτες της Βολιβίας οργισμένοι που ο τηλεοπτικός σταθμός Unitel μετέφερε την σειρά κινουμένων σχεδίων «Simpsons» δύο ώρες αργότερα, έκριναν πως είναι ισχυρός λόγος για να πραγματοποιήσουν πορεία διαμαρτυρίας.

Κλείσιμο
Έτσι, χιλιάδες ήταν όσοι συγκεντρώθηκαν σε τρεις διαφορετικές περιοχές της χώρας ζητώντας από το κανάλι να επαναφέρει στις 16:00 από τις 18:00 την προβολή των επεισοδίων της αμερικανικής σειράς.

Μάλιστα, για να εκφράσουν ακόμα πιο παραστατικά την διαμαρτυρία τους, πολλοί ήταν οι διαδηλωτές που εμφανίστηκαν ντυμένοι σαν τον πρωταγωνιστή των κινουμένων σχεδίων, Ομερ Σίμπσον. 

Όπως αναφέρουν διεθνή δίκτυα, πάντως, η πορεία απέφερε καρπούς, καθώς ο τηλεοπτικός σταθμός ανακοίνωσε όχι μόνο πως θα επαναφέρει τη σειρά στην αρχική της ώρα, αλλά θα μεταδίδει δίωρα επεισόδια αντί 45λεπτα όπως στο παρελθόν. Σίγουρα η Μαρτζ Σίμπσον θα είναι υπερήφανη... 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης