Η χήρα του Ιορδανού πιλότου στην αγκαλιά της βασίλισσας Ράνια

Η χήρα του Ιορδανού πιλότου στην αγκαλιά της βασίλισσας Ράνια

«Είχε την αίσθηση ότι κάτι κακό θα του συμβεί», λέει η σύζυγος του αδικοχαμένου πιλότου που έκαψαν ζωντανό οι τζιχαντιστές

Η χήρα του Ιορδανού πιλότου στην αγκαλιά της βασίλισσας Ράνια
Αυτή είναι η στιγμή που η βασίλισσα της Ιορδανίας Ράνια αγκαλιάζει την σύζυγο του πιλότου που έκαψαν ζωντανό οι τζιχαντιστές. 

Το βασιλικό ζεύγος της Ιορδανίας επισκέφτηκε το σπίτι του αδικοχαμένου πιλότου κοντά στην πόλη Καράκ. Η Anwar Tarawneh συντετριμμένη και απαρηγόρητη έπεσε στην αγκαλιά της βασίλισσας. Η χήρα αποκάλυψε ότι την είδηση του φρικτού θανάτου του συζύγου της την έμαθε από το Facebook όταν διάβασε ένα post που έγραφε:  «Αναπαύσου εν ειρήνη Moaz.
Η Anwar Tarawneh ήταν μόλις πέντε μήνες παντρεμένη με τον Moaz al-Kasasbeh από τη στιγμή που απήχθη από το Ισλαμικό Κράτος.
Κλείσιμο


Μόλις πέντε μήνες παντρεμένοι ήταν η Anwar Tarawneh και ο Moaz al-Kasasbeh

H σύζυγος μιλώντας στον Ιndependent αποκάλυψε πως ο σύζυγός της σκόπευε μετά από αυτό το ταξίδι να σταματήσει να πετάει: «Είχε την αίσθηση ότι κάτι κακό θα του συμβεί. Μου φάνηκε περίεργο γιατί ουδέποτε δεν μου είχε αναφέρει κάτι τέτοιο» και συνέχισε: «Ηταν 24 Δεκεμβρίου όταν ο Moza έπεσε στα χέρια των τζιχαντιστών. Λίγες ώρες μετά μας ενημέρωσαν ότι ήταν φυλακισμένος».


Ο βασιλιάς της Ιορδανίας Abdullah αγκαλιάζει τον πατέρα του αδικοχαμένου πιλότου


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης