Ταϊλάνδη: Δύο Αμερικανοί θα έστελναν λείψανα βρεφών στις ΗΠΑ

Ταϊλάνδη: Δύο Αμερικανοί θα έστελναν λείψανα βρεφών στις ΗΠΑ

Το μυστήριο τριών πακέτων που περιείχαν λείψανα βρεφών και ενός ενήλικα φαίνεται ότι ξεδιάλυνε η αστυνομία στην Ταϊλάνδη

Ταϊλάνδη: Δύο Αμερικανοί θα έστελναν λείψανα βρεφών στις ΗΠΑ
Δύο Αμερικανοί τουρίστες είναι οι ένοχοι για την κλοπή λειψάνων βρεφών στην Ταϊλάνδη και την τοποθέτησή τους σε τρία δέματα με στόχο να τα αποστείλουν στο Λας Βέγκας. Σύμφωνα με ανακοίνωση της αστυνομίας στην Ταϊλάνδη, οι Αμερικανοί Ryan Edward McPherson και Daniel Jamon Tanner παραδέχθηκαν ότι έκλεψαν από το μουσείο ανατομίας και ιατροδικαστικής του μεγαλύτερου νοσοκομείου της χώρας Siriraj Hospital, στην Μπανγκόκ, τα λείψανα των βρεφών και ενός ενήλικα.

Οι δύο Αμερικανοί, που δεν έχει διευκρινιστεί αν έχουν ζητήσει και την βοήθεια συνηγόρων, δήλωσαν στην αστυνομία ότι είχαν σκοπό να μεταφέρουν τα λείψανα στο Λας Βέγκας για να κάνουν έκπληξη στους φίλους τους!

Κλείσιμο
Το Σαββατοκύριακο, όταν αποκαλύφθηκε το περιστατικό, η αστυνομία της Ταϊλάνδης είχε δηλώσει ότι ανακρίνει έναν Αμερικανό για τα πακέτα των λειψάνων και σύμφωνα πάντα με την αστυνομία, ο ίδιος είχε δηλώσει ότι αγόρασε τα μακάβρια ευρήματα σε υπαίθρια νυχτερινή αγορά για εκατό δολάρια...



Την Δευτέρα όμως ο Ruangsak Jritake, αναπληρωτής αρχηγός της αστυνομίας στην Ταϊλάνδη αποκάλυψε ότι δύο Αμερικανοί ομολόγησαν την κλοπή των λειψάνων.  Σύμφωνα με τον ίδιο οι δύο άντρες αντιμετωπίζουν ποινή φυλάκισης μέχρι επτά χρόνια για κλοπή από δημόσιο χώρο και χρηματικό πρόστιμο 15.000 δολάρια. Ποινικό δικαστήριο στην Ταϊλάνδη εξέδωσε ήδη ένταλμα σύλληψης για τους δύο Αμερικανούς, που στο μεταξύ έχουν ταξιδέψει στην Καμπότζη.

Η αστυνομία στην Ταϊλάνδη θα ζητήσει την έκδοσή τους και γι' αυτό τον σκοπό θα ζητήσει την συνδρομή της πρεσβείας των ΗΠΑ στην Ταϊλάνδη.



Υπενθυμίζεται ότι το περασμένο Σάββατο υπάλληλος μεταφορικής εταιρείας στην επαρχία Pathum Thani της Ταϊλάνδης εντόπισε κατά την διαδικασία της σάρωσης δεμάτων τρία πακέτα που περιείχαν το κεφάλι ενός βρέφους, το αριστερό πόδι βρέφους κομμένο σε τρία κομμάτια και την καρδιά και το δέρμα ενός ενήλικα.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης