Φιλιππίνες: Ένα ανθρώπινο κεφάλι και ένα πόδι βρέθηκαν στην κοιλιά καρχαρία!

Φιλιππίνες: Ένα ανθρώπινο κεφάλι και ένα πόδι βρέθηκαν στην κοιλιά καρχαρία!

Πέντε ψαράδες στην θαλάσσια περιοχή των Φιλιππίνων βρέθηκαν μπροστά σε ένα μακάβριο θέαμα, όταν άνοιξαν την κοιλιά ενός καρχαρία - τίγρη που έπιασαν στα δίχτυα τους...

Φιλιππίνες: Ένα ανθρώπινο κεφάλι και ένα πόδι βρέθηκαν στην κοιλιά καρχαρία!
Ο 48χρονος ψαράς Bodoy Gorgod  ψάρευε με την ομάδα του ανάμεσα στα νησιά Bohol και Camiguin στην θάλασσα των Φιλιππίνων, όταν έπιασαν έναν γιγάντιο καρχαρία - τίγρη. Οι πέντε ψαράδες άνοιξαν την κοιλιά του ψαριού και αντίκρισαν ένα μακάβριο θέαμα...

Κλείσιμο


Ένα ανθρώπινο κεφάλι και ένα πόδι βρισκόταν στο εσωτερικό του καρχαρία, τα οποία το τεράστιο κήτος είχε μερικώς χωνέψει. Οι ψαράδες θεώρησαν το εύρημα τους ως «κακοτυχία» και πέταξαν τον καρχαρία πίσω στη θάλασσα, ενώ κράτησαν για ενθύμιο τα σαγόνια και τα πτερύγιά του.

Ο Gorgod έδωσε συνέντευξη στην ιστοσελίδα Minda News και δήλωσε ότι ψαρεύει από 20 χρονών, αλλά είναι η πρώτη φορά που αντικρίζει μια τόσο αηδιαστική εικόνα, ενώ πρόσθεσε ότι και η μυρωδιά ήταν απαίσια.

Τα μακάβρια ευρήματα εικάζεται ότι ανήκουν σε έναν από τους δύο άντρες που αγνοούνται από την βύθιση πλοίου στην περιοχή, στις 13 Σεπτεμβρίου. Τότε, το φέρι μποτ MV Maharlika έπεσε σε τροπική καταιγίδα στην περιοχή και βυθίστηκε. Εκατό επιβάτες διασώθηκαν, αλλά δύο άντρες δεν βρέθηκαν ποτέ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης