Ο Ζούκερμπεργκ αγόρασε κομμάτι της Χαβάης!

Ο Ζούκερμπεργκ αγόρασε κομμάτι της Χαβάης!

Κάτι ψιλά κόστισε η συγκεκριμένη αγορά στον ιδρυτή του Facebook, καθώς έβγαλε από τον τραπεζικό του λογαριασμό, μόνο 100 εκατομμύρια δολάρια!

Ο Ζούκερμπεργκ αγόρασε κομμάτι της Χαβάης!
Ο ιδρυτής του Facebook σχεδιάζει να χτίσει μια έπαυλη που θα ταιριάζει στο προφίλ ενός από τους πιο πλούσιους ανθρώπους του πλανήτη.

Συγκεκριμένα 4,1 τετραγωνικά χιλιόμετρα είναι το έδαφος, που σύμφωνα με το ρεπορτάζ αγόρασε ο Ζούκερμπεργκ στη βόρεια παραλία της Χαβάης η οποία περιλαμβάνει και έκταση καλλιέργειας ζαχαροκάλαμου. Σύμφωνα βέβαια με το νόμο του νησιού, η παραλία παρ'ότι θα βρίσκεται στην ιδιοκτησία του Αμερικανού μεγιστάνα, θα πρέπει να παραμείνει ανοικτή για το κοινό.

Κλείσιμο
Ο 30χρονος με τραπεζικό λογαριασμό που αγγίζει τα 33 δισ. δολάρια, είναι ο δεύτερος μεγιστάνας, μετά τον Λάρι Έλισον που αγοράζει έδαφος στη Χαβάη. Ο πρόεδρος της Oracle, προέβη σε πιο προκλητική κίνηση, καθώς, ξοδεύοντας 600 εκατομμύρια δολάρια, αγόρασε το Λανάι, το 6ο μεγαλύτερο νησί του συμπλέγματος.

Κι εδώ έρχεται η μεγάλη διαφορά στη ζωή του Ζουκερμπεργκ, μιας και πριν από 4 χρόνια νοίκιαζε ένα διαμέρισμα δίπλα ακριβώς από τα κεντρικά γραφεία της εταιρίας του. Την επόμενη χρονιά μεταπήδησε σε μια οικία 5000 τετραγωνικών μέτρων, που κόστισε κοντά στα 7 εκατομμύρια δολάρια, ενώ λίγο αργότερα ξόδεψε εκ νέου, 30 εκατομμύρια, αγοράζοντας 4 σπίτια στο Πάλο Άλτο, ώστε να αποτρέψει τον εργολάβο από το να τα πουλήσει ως "τα σπίτια δίπλα από τον Ζούκερμπεργκ".

Ερωτώμενος για την τελευταία του αγορά από το Forbes, έστειλε ένα εκπρόσωπο του Facebook να απαντήσει, ο οποίος δήλωσε: "Αρνούμαστε να σχολιάσουμε φήμες, αλλά σας ευχαριστούμε που καλέσατε!".

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης