ΗΠΑ: Λεσβία μηνύει τράπεζα σπέρματος επειδή το παιδί της γεννήθηκε μαύρο!

ΗΠΑ: Λεσβία μηνύει τράπεζα σπέρματος επειδή το παιδί της γεννήθηκε μαύρο!

Μία 36χρονη λεσβία από τις ΗΠΑ κατέφυγε σε τράπεζα σπέρματος για να αποκτήσει παιδί - Παρόλο που η ίδια είχε ζητήσει το σπέρμα να προέρχεται από λευκό δότη, έγινε ένα «μικρό λάθος»...

ΗΠΑ: Λεσβία μηνύει τράπεζα σπέρματος επειδή το παιδί της γεννήθηκε μαύρο!
Η 36χρονη Jennifer Cramblett από ένα μικρό χωριό κοντά στο Οχάιο, κατέφυγε σε τράπεζα σπέρματος για να αποκτήσει παιδί πριν δυο χρόνια, επειδή είναι λεσβία και συζεί με μια άλλη γυναίκα. Η 36χρονη γέννησε ένα κοριτσάκι που είναι μιγάς και έχει τα χαρακτηριστικά αφροαμερικανίδας,αφού, αν και η 36χρονη είχε ζητήσει το σπέρμα λευκού δότη, η τράπεζα σπέρματος της έδωσε κατά λάθος σπέρμα μαύρου δότη!

Κλείσιμο


Η γυναίκα τώρα μηνύει την τράπεζα σπέρματος Midwest Sperm Bank στο Σικάγο, επειδή, όπως δηλώνει, κατοικεί σε ένα μικρό χωριό κοντά στο Οχάιο, όπου οι κάτοικοι είναι ρατσιστές και η δίχρονη κόρη της Payton δεν είναι ευπρόσδεκτη στην κλειστή κοινωνία του χωριού. Όμως, και η οικογένεια της γυναίκας, σύμφωνα με την ίδια, όχι μόνο δεν αποδέχεται την μικρή, αλλά συμβουλεύει την 36χρονη να κρύβει τον σεξουαλικό της προσανατολισμό.



Η Cramblett έχει μηνύσει την τράπεζα σπέρματος για αθέτηση συμβολαίου και «λάθος γέννηση» και τονίζει ότι αισθάνεται άγχος και ανασφάλεια μετά την γέννηση της μικρής, ενώ προσθέτει ότι θα πρέπει να μετακομίσει σε άλλη πόλη, όταν η κόρη της αρχίσει το σχολείο, αφού στο μικρό χωριό που κατοικούν δεν υπάρχει ούτε ένα μαύρο παιδί! Η 36χρονη για να δείξει το μέγεθος του προβλήματος που αντιμετωπίζει δηλώνει ότι όταν πρέπει να κόψει τα μαλλιά της κόρης της επισκέπτεται κομμωτήριο σε γειτονιά μαύρων.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης