Βίντεο: Η «αγάπη» του κόσμου πήγε να... πνίξει την Τριερβελέρ

Βίντεο: Η «αγάπη» του κόσμου πήγε να... πνίξει την Τριερβελέρ

Βρήκε «καταφύγιο» σε μια μπουτίκ η πρώην «πρώτη κυρία» της Γαλλίας

Βίντεο: Η «αγάπη» του κόσμου πήγε να... πνίξει την Τριερβελέρ
To 69% των Γάλλων δεν έχουν καλή γνώμη για το "ροτβάιλερ των Ηλυσίων", τo 73% την θεωρούν "αυταρχική", το 67% "ανεξέλεγκτη", το 65% "ψηλομύτα" και το 63% "αριβίστρια".   
 
Όπως εξηγεί ο πολιτικός αναλυτής Γκαέλ Σλίμαν από το Ινστιτούτο "Odoxa", που διενήργησε την έρευνα για λογαριασμό της εφημερίδας "Le Parisien", σχεδόν επτά στους δέκα Γάλλους γυρνούν την πλάτη στην πρώην ερωμένη του Φρανσουά Ολάντ, Βαλερί Τριερβελέρ.

Κλείσιμο
Στους κόλπους των Σοσιαλιστών, το ποσοστό των Γάλλων που δεν εγκρίνουν τις κινήσεις της πρώην "πρώτης κυρίας", ανέχεται στο 80% ενώ στους κόλπους της γαλλικής Δεξιάς, το ποσοστό, σαφώς μειωμένο, φθάνει το 59%.
  
Για την εφημερίδα "Le Parisien", η καταστροφική εικόνα που έχουν οι Γάλλοι για τη δημοσιογράφο του "Paris Match", όχι απλά δεν την στενοχωρεί, αλλά της ανοίγει την... όρεξη και για ψώνια στα μαγαζιά.
  
Με γεμάτο τον... κουμπαρά της από τα έσοδα του βιβλίου-«βόμβα» που καίει τον πρώην εραστή της, υπό τον τίτλο "Μerci pour ce moment", η Βαλερί επισκέφθηκε τα καταστήματα στην περιοχή του Παρισιού, για να ανανεώσει την γκαρνταρόμπα της. Εξάλλου, τώρα η Βαλερί είναι... ελεύθερο κορίτσι και μπορεί να κάνει ό,τι θέλει. Οι Γάλλοι που την είδαν το Σάββατο να
κάνει βόλτες στα μαγαζιά, της επιφύλαξαν θερμή υποδοχή.  

Μπορεί η πρώην ερωμένη του Γάλλου προέδρου να μην είναι αγαπητή από την πλειοψηφία των Γάλλων, ωστόσο όχι μόνο «ρουφούν» το βιβλίο της, αλλά κι όταν την βλέπουν στο δρόμο, ξεσπούν σε χειροκροτήματα και ορισμένοι εξ αυτών, της ζητούν να φωτογραφηθούν μαζί της, βγάζοντας "selfies".

Κάνοντας βόλτα στο 18ο διαμέρισμα του Παρισιού, για μία στιγμή, η Βαλερί ένιωσε πανικό και για λόγους ασφαλείας, ένας αστυνομικός με πολιτικά, της συνέστησε να μπει σε μία μπουτίκ, αφού δεκάδες Γάλλοι πολίτες την είχαν περικυκλώσει.  

Όπως η ίδια δήλωσε στο Γαλλικό Πρακτορείο: «Στο δρόμο, οι πολίτες ήθελαν να φωτογραφηθούν μαζί μου. Η ατμόσφαιρα ήταν ιδιαίτερα φιλική, ξαφνικά όμως σημειώθηκε το αδιαχώρητο. Ένας αστυνομικός με πολιτικά με φυγάδευσε σ' ένα κατάστημα με υφάσματα. Έξω από το κατάστημα,κάποιοι φώναζαν: Βαλερί, Βαλερί. Τότε,ο αστυνομικός μου είπε: "Δεν μπορείτε να φύγετε χωρίς αστυνομική προστασία"».

DOCUMENT BFMTV: comment Valérie Trierweiler est... από BFMTV
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης