Μαγιόρκα: Νέο βίντεο με Βρετανίδα να κάνει live sex

Μαγιόρκα: Νέο βίντεο με Βρετανίδα να κάνει live sex

Ο DJ παροτρύνει μια τουρίστρια να κάνει σεξουαλικές πράξεις με αγνώστους - Σάλος από τις αποκαλύψεις για τον σεξοτουρισμό - Παρακινούν τα κορίτσια για ένα δωρεάν ποτό να κάνουν άσεμνες πράξεις ή ακόμα και ζωντανό σεξ με αγνώστους

Μαγιόρκα: Νέο βίντεο με Βρετανίδα να κάνει live sex
Η βρετανική Sunday Mirror έδωσε στη δημοσιότητα νέο βίντεο από τα όσα γίνονται στην Μαγιόρκα, ισχυριζόμενη ότι δεκάδες ευάλωτα νεαρά κορίτσια πέφτουν θύματα εκμετάλλευσης και εξαπάτησης μέσω της υπερβολικής κατανάλωσης αλκοόλ, της παρακίνησης για δημόσιες σεξουαλικές πράξεις και της λεκτικής βίας όταν ακόμα και τελείως μεθυσμένες έχουν συναίσθηση και αρνούνται να παίξουν αυτό το «παιχνίδι». 

Στο νέο τρομακτικό βίντεο που δημοσιεύει η βρετανική εφημερίδα, ο DJ του μαγαζιού ακούγεται να φωνάζει: «Εδώ είναι το Carnage και αυτό είναι αυτό που κάνουμε». Πρωταγωνίστρια μία ακόμη τουρίστρια, που όταν κάποια στιγμή σταματάει να κάνει ταυτόχρονες σεξουαλικές πράξεις με αγνώστους, ο DJ λέει: «Εσύ μικρή τσ..., σταμάτα να το γαμ... Εδώ είναι το Carnage και αυτό είναι αυτό που κάνουμε. Πρέπει να δούμε κάποιον να... ξεφαντώνει εδώ, έτσι; Ποιος θέλει να δει κάποιον να τον γλύφουν;». 

Κλείσιμο
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης