Βρετανία: Σύγκρουση δύο αεροπλάνων στο έδαφος

Βρετανία: Σύγκρουση δύο αεροπλάνων στο έδαφος

Τα δύο αεροσκάφη βρίσκονταν στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ - Ακούμπησε το φτερό του ενός στην ουρά του άλλου προκαλώντας βλάβη

Τέλος στα περί αναδιάρθρωσης του χρέους
Βρετανία: Σύγκρουση δύο αεροπλάνων στο έδαφος
Οι επιβάτες αεροσκάφους της εταιρίας Ryanair έμειναν έκπληκτοι όταν το αεροπλάνο, στα οποίο επέβαιναν, συγκρούστηκε με ένα δεύτερο στο έδαφος.

Τα δύο αεροσκάφη, εκ των οποίων το ένα είχε μόλις προσγειωθεί στο αεροδρόμιο του Στάνστεντ του Λονδίνου, «ακούμπησαν» μεταξύ τους, με αποτέλεσμα να προκληθεί βλάβη και καθυστέρηση στις πτήσεις τριών ωρών.

Κλείσιμο
Το φτερό του πρώτου φέρεται να άγγιξε την ουρά του δεύτερου, ενώ στο σημείο έσπευσαν οι αρχές του αεροδρομίου αλλά και η αστυνομία του Έσεξ εκκένωσε τα δύο Boeing 737-800.
Σύμφωνα με εκπρόσωπο της εταιρίας κανείς δεν τραυματίστηκε κατά τη σύγκρουση και δεν πραγματοποιήθηκε καμία περαιτέρω αστυνομική έρευνα.

Επιβάτης ενός αεροσκάφους ανήρτησε στο Twitter ότι ακούστηκε έντονος θόρυβος και η σύγκρουση έγινε αισθητή.

Εκπρόσωπος του αεροδρομίου δήλωσε: «Μπορούμε να επιβεβαιώσουμε ότι δύο αεροσκάφη ενεπλάκησαν σε μικρής έκτασης σύγκρουση στο έδαφος του αεροδρομίου Στάνστεντ. Και στα δύο αεροπλάνα προκλήθηκε ζημιά, ωστόσο δεν αναφέρθηκαν τραυματισμοί στους επιβάτες ή στο ιπτάμενο προσωπικό».

Μετά την 3ωρη καθυστέρηση οι επιβάτες μεταφέρθηκαν σε άλλο αεροσκάφος της εταιρίας και αναχώρησαν για τον προορισμό τους.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης