Η ασχημότερη γυναίκα στον κόσμο μάχεται ενάντια στο διαδικτυακό bullying!

Η ασχημότερη γυναίκα στον κόσμο μάχεται ενάντια στο διαδικτυακό bullying!

Με δήλωσή της στο πρακτορείο Associated Press, η Λίζι Βελάσκεθ, που έχει χαρακτηριστεί από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ως η «ασχημότερη γυναίκα» στον κόσμο, λέει ότι θα συμμετάσχει σε ντοκιμαντέρ κατά του διαδικτυακού εκφοβισμού

Η πιο άσχημη γυναίκα στον κόσμο τα βάζει με το διαδικτυακό bulling!
Γεννημένη πριν από 24 χρόνια στο Τέξας, η Λίζι Βελάσκεθ πάσχει από ένα σύνδρομο που δεν της επιτρέπει να παίρνει βάρος, όσο και να τρώει, ενώ παράλληλα έχει χάσει το φως της από το δεξί μάτι.

Η εμφάνισή της υπήρξε η αιτία να δει στο Διαδίκτυο ένα βίντεο, που την παρουσιάζει ως την «ασχημότερη γυναίκα» στον κόσμο, αλλά η Λίζι, όπως δήλωσε, αντί να το βάλει κάτω, αποφάσισε να κοιτάξει μπροστά.

Κλείσιμο


Τώρα, με τη συνεργασία της σκηνοθέτιδας Sara Bordo, η Λίζι θα πρωταγωνιστήσει στο ντοκιμαντέρ εναντίον του διαδικτυακού bulling, που έχει τον τίτλο «The Lizzie project».

Όπως δήλωσε στο Associated Press, η 24χρονη, με αυτό το βίντεο θέλει να γίνει ο προστάτης εκείνων που είναι θύματα του διαδικτυακού εκφοβισμού και πιστεύουν ότι τα πράγματα δεν θα γίνουν ποτέ καλύτερα.

Η Λίζι, σε ερώτηση των δημοσιογράφων, εάν θα ήθελε να θεραπευθεί από το σύνδρομο από το οποίο πάσχει, δήλωσε ότι αυτό επιθυμούσε όταν ήταν 13 ετών. Τώρα πια, όμως, δεν θέλει να θεραπευθεί, αφού, αν αλλάξει η εξωτερική της εμφάνιση, τότε δεν θα είναι η Λίζι, αλλά κάποια άλλη!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης