Αστροναύτης στο Διάστημα μιλά με τηλεθεατές!

Αστροναύτης στο Διάστημα μιλά με τηλεθεατές!

Δεκάδες τηλεθεατές έστειλαν τις ερωτήσεις τους στο CNN και ο αστροναύτης Steve Swanson από τον Διεθνή Διαστημικό Σταθμό, απάντησε σε απευθείας επικοινωνία

Αστροναύτης στο Διάστημα μιλά με τηλεθεατές!
Μια πρωτότυπη ιδέα είχε το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CNN, όταν οι τηλεθεατές του πήραν για πρώτη φορά συνέντευξη από αστροναύτη που βρίσκεται στο Διάστημα.

Συγκεκριμένα, ο αστροναύτης Steve Swanson με πάνω από 15 χρόνια εμπειρίας σε διαστημικές αποστολές, βρίσκεται τώρα στο Διεθνές Διαστημικό Κέντρο και από εκεί απάντησε με προθυμία στις ερωτήσεις των τηλεθεατών του CNN.

Κλείσιμο


Όπως ήταν φυσικό πολλά μικρά παιδιά, που η ιδέα ενός ταξιδιού στο διάστημα πάντα τα γοητεύει, έθεσαν ερωτήματα στον αστροναύτη, ο οποίος για χάρη τους έκανε και μερικές τούμπες με την άνεση που του προσφέρει η έλλειψη της βαρύτητας!

Ένα επτάχρονο κορίτσι ρώτησε τον αστροναύτη πώς αισθάνθηκε όταν εκτοξεύτηκε στο Διάστημα, ενώ ένα άλλο παιδί είχε την απορία για το πώς περνά τον ελεύθερο χρόνο του, αλλά το ενδιαφέρον του Swanson κέρδισε ο χαριτωμένος 5χρονος Brocton από τη Φλόριντα, που εξομολογήθηκε στον αστροναύτη πόσο θα ήθελε να είναι μαζί του στο Διαστημικό Κέντρο!

Ο αστροναύτης απάντησε στο παιδί ότι, αν μπορούσε να είναι μαζί του στον Διαστημικό Σταθμό, πραγματικά  θα του άρεσε πολύ του μικρού!

Ο Steve Swanson είναι επικεφαλής της αποστολής του Διαστημικού Σταθμού και θα επιστρέψει στη Γη τον προσεχή Σεπτέμβριο.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης