O Ζαν Μαρί Λεπέν θα γίνει... προπάππους!

O Ζαν Μαρί Λεπέν θα γίνει... προπάππους!

Ο ηγέτης της γαλλικής Δεξιάς, Ζαν Μαρί Λεπέν, έσπευσε ωστόσο άθελά του να επιβεβαιώσει το δημοσίευμα - Με βάση τα δημοσίευμα του "Minute", το δισέγγονο του Λεπέν θα γεννηθεί τον Σεπτέμβριο

Φορείς κυστικής ίνωσης 500.000 Έλληνες
O Ζαν Μαρί Λεπέν θα γίνει... προπάππους!
Στη Δικαιοσύνη προσφεύγει η Μαριόν Λεπέν, το νεαρότερο μέλος της γαλλικής Εθνοσυνέλευσης και ανιψιά της επικεφαλής του ακροδεξιού "Εθνικού Μετώπου".

 Η ξανθομαλλούσα Μαριόν που αντιπροσωπεύει τη νέα γενιά της Ακροδεξιάς στη Γαλλίας ανακοίνωσε ότι θα κάνει μήνυση στο εβδομαδιαίο περιοδικό "Minute" που αποκάλυψε την εγκυμοσύνη της.

Κλείσιμο
Σύμφωνα με την γαλλική εφημερίδα "Le Parisien", η κόρη της Γιαν Λε Πεν - αδερφή της Μαρίν Λεπέν - και του Σαμουέλ Μαρεσάλ, πρώην στελέχους του Εθνικού Μετώπου, είναι έξαλλη με τους ισχυρισμούς του γαλλικού περιοδικού, σύμφωνα με τους οποίους, η Μαριόν διανύει τον τέταρτο μήνα της εγκυμοσύνης της.

Το περιοδικό έγραψε επίσης ότι τους τρεις πρώτους μήνες, είχε σοβαρές ναυτίες και για το λόγο αυτό, είχε περιορίσει στο ελάχιστο τις δημόσιες εμφανίσεις της. Οσο για τον ευτυχή μπαμπά, το γαλλικό περιοδικό υποστηρίζει ότι είναι ο σύντροφός της, ο οποίος δεν έχει καμία σχέση με την πολιτική.

Εκτός από τον αγαπημένο της, στο πλευρό της Μαριόν βρίσκεται συνεχώς ο μέντορας και... παππούς της. Ο ηγέτης της γαλλικής Δεξιάς, Ζαν Μαρί Λεπέν, έσπευσε άθελά του- και πιθανότατα απο τη χαρά του που θα αποκτήσει δισέγγονο -  να επιβεβαιώσει το δημοσίευμα, την ίδια ώρα όμως, τόνισε ότι τα προσωπικά δεδομένα των πολιτών, είτε αυτοί είναι πολιτικοί είτε όχι, θα πρέπει να παραμένουν μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Το "βαρύ πυροβολικό" της Ακροδεξιάς έχει πλέξει ουκ ολίγες  φορές το εγκώμιο της εγγονής του. " Έχει πτυχίο Νομικής , είναι γενναία, έξυπνη , όμορφη, γεμάτη χαρίσματα. Το' χει η οικογένεια».

Με βάση τα δημοσίευμα του "Minute", το δισέγγονο του Λεπέν θα γεννηθεί τον Σεπτέμβριο. 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης