Θα φάνε γρήγορα κουφέτα και από τον πρίγκιπα Χάρι οι Βρετανοί;

Θα φάνε γρήγορα κουφέτα και από τον πρίγκιπα Χάρι οι Βρετανοί;

Ο εγγονός της βασίλισσας Ελισάβετ της Αγγλίας, πρόκειται να αρραβωνιαστεί σύντομα με την αγαπημένη του, την 25χρονη χορεύτρια, Cressida Bonas

Θα φάνε γρήγορα κουφέτα και από τον πρίγκιπα Χάρι οι Βρετανοί;
Φαίνεται ότι οι Βρετανοί σύντομα θα φάνε κουφέτα από τον δευτερότοκο γιο του πρίγκιπα Καρόλου της Αγγλίας, τον πρίγκιπα Χάρι. Ο Χαρι έχει περίπου ένα χρόνο σχέση με την 25χρονη χορεύτρια Cressida Bonas, αλλά μέχρι πρότινος κρατούσαν χαμηλούς τόνους και φρόντιζαν να προφυλάσσουν τη σχέση τους από τους παπαράτσι.

Κλείσιμο
Όμως τον περασμένο μήνα που το ζευγάρι παρακολούθησε αγώνα ράγκμπι, η Cressida είχε αγκαλιάσει τον πρίγκιπα και ήταν ιδιαίτερα διαχυτικοί μεταξύ τους. Αυτό πυροδότησε τις φήμες ότι το ζευγάρι ενδέχεται να επισημοποιήσει τη σχέση του με αρραβώνα και οι φίλοι της νεαρής κοπέλας δηλώνουν ότι ο γάμος του ζευγαριού θα γίνει σύντομα!

Σύμφωνα με τους φίλους της Cressy, όπως την αποκαλούν χαϊδευτικά οι δικοί της άνθρωποι, ο Χάρι θα την πάρει μαζί του το καλοκαίρι όταν θα επισκεφθεί τη γιαγιά του, βασίλισσα Ελισάβετ, στο θερινό παλάτι της στη Σκωτία.

Αυτή η επίσκεψη θα μπορούσε να σηματοδοτήσει ενδεχόμενη επισημοποίηση της σχέσης του ζευγαριού, αφού και ο μεγαλύτερος αδελφός του πρίγκιπα Χάρι, ο πρίγκιπας Ουίλιαμ, το καλοκαίρι του 2010 είχε παρουσιάσει την Κέιτ Μίντλετον στην βασίλισσα, στο ίδιο μέρος, και λίγο μετά ανακοίνωσαν τον γάμο τους!
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης