Τουριστική συμφωνία Τουρκίας - Ρωσίας μέχρι το 2016

Τουριστική συμφωνία Τουρκίας - Ρωσίας μέχρι το 2016

Σύσταση ομάδων εργασίας με σκοπό την από κοινού αύξηση της ασφάλειας και άνεσης των ταξιδιών και την περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας σε διεθνείς οργανισμούς

Τουριστική συμφωνία Τουρκίας - Ρωσίας μέχρι το 2016
Σύμφωνα με πληροφορία που μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο ειδήσεων Ansamed, Ρωσία και Τουρκία ήρθαν σήμερα σε συμφωνία διάρκειας δύο χρόνων (2014-2016), η οποία θα περιλαμβάνει την συνεργασία των δύο χωρών στον τομέα του τουρισμού.

Η συμφωνία αυτή έγινε από κοινή πρωτοβουλία των Υπουργείων Τουρισμού, με σκοπό την ενθάρρυνση της τουριστικής κίνησης μεταξύ των δύο χωρών.

Κλείσιμο
Συγκεκριμένα, θα συσταθούν ομάδες εργασίας, οι οποίες θα εργαστούν πάνω σε διάφορα θέματα όπως η αύξηση της ασφάλειας και άνεσης των ταξιδιών και η περαιτέρω ανάπτυξη της συνεργασίας σε διεθνείς οργανισμούς. 

Στο πλαίσιο του νέου αυτού προγράμματος, ένα φόρουμ θα φιλοξενηθεί στην Τουρκία μέσα στον Μάιο του 2014, για να συγκεντρώσει επενδυτές από τις δύο χώρες.

Ανώτερος αξιωματούχος του τουρκικού Υπουργείου Τουρισμού χαρακτήρισε τη συμφωνία ως μεγάλη επιτυχία που θα βελτιώσει τη θέση της Τουρκίας στην τουριστική αγορά της Ρωσίας.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης