Επιβάτης της μοιραίας πτήσης άφησε το ρολόι και τη βέρα του στους γιους του, σαν να ήξερε...

Επιβάτης της μοιραίας πτήσης άφησε το ρολόι και τη βέρα του στους γιους του, σαν να ήξερε...

Ο άτυχος Νεοζηλανδός που προέβλεψε την εξαφάνιση του αεροσκάφους

Επιβάτης της μοιραίας πτήσης άφησε το ρολόι και τη βέρα του στους γιους του, σαν να ήξερε...

Μπορεί οι θεωρίες γύρω από τη μυστηριώδη εξαφάνιση του αεροσκάφους των μαλαισιανών αερογραμμών να κυμαίνονται ανάμεσα στην αεροπειρατεία και το σαμποτάζ, ωστόσο πλέον αγγίζουν ακόμα και τη σφαίρα του μεταφυσικού.

Σύμφωνα με δημοσίευμα ο Νεοζηλανδός Πολ Γουίκς, ο οποίος επέβαινε στο μοιραίο αεροσκάφος έμοιαζε να είχε διαισθανθεί ότι κάτι κακό θα του συμβεί, με αποτέλεσμα να αφήσει τη βέρα και το ρολόι του στο σπίτι του.

Κλείσιμο

Ο Γουίκς που είχε ως τελικό προορισμό τη Μογγολία όπου επρόκειτο να ξεκινήσει να εργάζεται σε μεταλλευτική επιχείρηση, προτίμησε πριν αναχωρήσει για το αεροδρόμιο της Κουάλα Λουμπούρ να δώσει τη βέρα και το ρολόι του στη σύζυγό του Ντάνικα.

Όπως δήλωσε η σύζυγός του στους Times ο Νεοζηλανδός την παρακάλεσε να δώσει το δαχτυλίδι και το ρολόι στους δύο γιους τους, Λίνκολν 3 ετών και Τζακ 1 έτους, όταν θα παντρευτούν.

«Ο Πολ είπε ότι αν κάτι άσχημο του συμβεί, να δώσω τη βέρα στον πρωτότοκο γιο και το ρολόι στο δευτερότοκο όταν παντρευτούν», δήλωσε η σύζυγος του επιβάτη της μοιραίας πτήσης, η οποία εξακολουθεί να προσεύχεται ώστε να επιστρέψει σώος ο σύντροφός της.

«Δεν εγκαταλείπω. Ελπίζω ακόμα. Θα ήθελα να τον δω να περνάει από την πόρτα και να τον αγκαλιάσω για μία ακόμα φορά», συμπλήρωσε συγκινημένη η Ντάνικα Γουίκς.

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης