Ιταλία:Υπόσχεση Ρέντζι για εκπλήξεις στην oικονομία

Ιταλία:Υπόσχεση Ρέντζι για εκπλήξεις στην oικονομία

Μείωση φόρων και εκπλήξεις στην oικονομία υποσχέθηκε μέσω Twitter o νέος πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρένζτι λίγο μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησής του

Ιταλία:Υπόσχεση Ρέντζι για εκπλήξεις στην oικονομία
Απαντώντας σε χρήστη του διαδικτύου που του ζήτησε να μην απογοητεύσει τους νέους, ο νέος πρωθυπουργός της Ιταλίας Ματέο Ρέντζι απάντησε μέσω Twitter λίγο μετά την ορκωμοσία της κυβέρνησής του: "Αυτή είναι η μεγαλύτερη ευθύνη μου: μια Ιταλία ευκαιριών, όχι αναζήτησης δανείων".

Ο Ρέντζι που δέχεται πιέσεις για άμεσα αποτελέσματα στην Οικονομία συγκρότησε ένα ολιγομελές κυβερνητικό σχήμα με 16 μέλη εκ των οποίων οι οκτώ είναι γυναίκες και τα περισσότερα νεαρά σε ηλικία. Η νέα κυβέρνηση είναι η μικρότερη αλλά και νεαρότερη στην Ιταλική ιστορία αφού ο μέσος όρος ηλικίας είναι κάτω των 48 ετών και οι δύο νεαρότερες υπουργοί είναι μόλις 32 ετών.

Κλείσιμο
Ο Ρέντζι που πήρε την πρωθυπουργία από τον Ενρίκο Λέτα με εσωκομματική ανταρσία φιλοδοξεί να αναμορφώσει την δημόσια διοίκηση στην χώρα, να μεταμορφώσει ριζικά το εκλογικό σύστημα και να πραγματοποιήσει φορολογικές και εργασιακές μεταρρυθμίσεις.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης