Σταρ του Bollywood στηρίζει ολόγυμνη Ναρέντρα Μόντι!

Σταρ του Bollywood στηρίζει ολόγυμνη Ναρέντρα Μόντι!

Σάλος στην Ινδία με την κίνηση της Μέγκνα Πατέλ που έδρασε αυτοβούλως - Ο ηγέτης της αντιπολίτευσης έσπευσε να διευκρινίσει πως δεν συμφωνεί με ανήθικες τακτικές

Σταρ του Bollywood στηρίζει ολόγυμνη Ναρέντρα Μόντι!
Ξαπλώνοντας ολόγυμνη σε κατακόκκινα τριαντάφυλλα, η Ινδή σταρ του Bollywood, Μέγκνα Πατέλ, μεταμορφώνεται σε πρωταγωνίστρια της ταινίας «American beauty» για να υποστηρίξει τoν ηγέτη της αντιπολίτευσης, Ναρέντρα Μόντι, που φλερτάρει με την πρωθυπουργία. Μπορεί ο ανδρικός πληθυσμός να μην είχε καμία αντίρρηση με την φωτογράφηση, όμως ο επικεφαλής του μεγαλύτερου αντιπολιτεύμενου κόμματος της μεγαλύτερης δημοκρατίας στον κόσμο, Ναρέντρα Μόντι, έγινε έξαλλος.

«Εάν θέλει η κυρία Μέγκνα Πατέλ να με υποστηρίξει στις επερχόμενες εκλογές, αντί να πετάει τα ρούχα της, θα μπορούσε να δώσει το "παρών" σε αντικυβερνητική διαδήλωση», υποστήριξε ο Ναρέντρα Μόντι, ηγέτης του κόμματος «Μπαρατίγια Τζανάτα» (BJP). Ο Μόντι έχει δηλώσει ότι θα διεκδικήσει την πρωθυπουργία στις εκλογές του Μαΐου.    

Κλείσιμο
Ως ένθερμη υποστηρίκτριά του, η Μέγκνα ποζάρει όλη χάρη στην διαφήμιση καλώντας τους συμπολίτες της να ψηφίσουν το Ναρέντρα Μόντι, ο ίδιος όμως έσπευσε να διευκρινίσει πως δεν συμφωνεί με ανήθικες τακτικές . Από την πλευρά της, η Ινδή σταρ έσπευσε να τονίσει πως η φωτογράφηση αυτή «είναι μία μορφή πολιτικής έκφρασης».
 
Σε συνέντευξή της σε ινδική εφημερίδα, η Μέγκνα ξεκαθαρίζει πως δεν πρόκειται για γυμνή φωτογράφηση.  «Φορούσα όλα μου τα ρούχα. Απλά αυτά ήταν φτιαγμένα από τριαντάφυλλα...».  
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης