H Αφροαμερικάνα που «κάρφωσε» την καρδιά του Ολάντ στο δείπνο των Ομπάμα

H Αφροαμερικάνα που «κάρφωσε» την καρδιά του Ολάντ στο δείπνο των Ομπάμα

«Φωτιά» πήραν όλα τα γαλλικά μέσα από το τραγούδι που επέλεξε η Μέρι Τζέι Μπλάιτζ για να διασκεδάσει τους προσκεκλημένους στο μεγαλοπρεπές δείπνο - «Μήπως το "Mην με εγκαταλείπεις", ήταν τα τελευταία λόγια της πρώην "πρώτης κυρίας" της Γαλλίας», γράφουν - Προσπάθειες Ομπάμα να κατευνάσει τα πνεύματα

H Αφροαμερικάνα που «κάρφωσε» την καρδιά του Ολάντ στο δείπνο των Ομπάμα
«Μην με εγκαταλείπεις» (Ne me quitte pas), τραγούδησε μελωδικά στα γαλλικά η διάσημη Αφροαμερικάνα, Μέρι Τζέι Μπλάιτζ για να διασκεδάσει τους προσκεκλημένους στο μεγαλοπρεπές δείπνο που παρέθεσε ο Μπαράκ Ομπάμα προς τιμήν του Γάλλου προέδρου, Φρανσουά Ολάντ, στο «Μπλε Δωμάτιο» του Λευκού Οίκου.

Για μία στιγμή, όλοι σάστισαν, καθώς κατάλαβαν ότι με το κλασικό ερωτικό τραγούδι του Βέλγου Ζακ Μπρέλ, η Μπλάιτζ έκλεινε το... μάτι στο τιμώμενο πρόσωπο.

Κλείσιμο
Ο ένοικος των Ηλυσίων πρέπει να ένιωσε άβολα- αν όχι αμήχανα- καθώς το πρώτο πράγμα που έκανε όταν τελείωσε το τραγούδι της η Μπλάιτζ, ήταν να ανέβει στη σκηνή για να την συγχαρεί αλλά και να της πει πως ΗΠΑ και Γαλλία θα είναι για πάντα σύμμαχοι και ότι δεν πρόκειται να εγκαταλείψουν ποτέ η μία την άλλη.

Παρά τα λεγόμενά του, οι πάντες σκέφθηκαν ότι το τραγούδι της Μέρι Τζέι Μπλάιτζ ήταν κομμένο και ραμμένο στα μέτρα του ένοικου των Ηλυσίων. 

Και πιο συγκεκριμένα, ότι απευθυνόταν στην προσωπική του ζωή που βρέθηκε στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος των ΜΜΕ μετά την αποκάλυψη της κρυφής του αγάπης, Ζουλί Γκαγέ. «Μήπως το "Mην με εγκαταλείπεις", ήταν τα τελευταία λόγια της πρώην "πρώτης κυρίας" της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ προς τον Ολάντ;» αναρωτιούνται τα γαλλικά δίκτυα που προσπαθούν να συνδέσουν την επιλογή του τραγουδιού με την αποκάλυψη του ερωτικού σκανδάλου «Closergate» που τάραξε τα νερά στο Μέγαρο των Ηλυσίων.

Όπως και να έχει πάντως , δεν είναι τυχαίο ότι η Μέρι Τζέι Μπλάιτζ επέλεξε να πει το ερωτικό τραγούδι του Βέλγου Ζακ Μπρελ στη... γλώσσα του Γάλλου προέδρου. 


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης