Ιταλία: Οδηγός λεωφορείου χαριεντιζόταν με ξανθιά καλλονή εν ώρα εργασίας

Ιταλία: Οδηγός λεωφορείου χαριεντιζόταν με ξανθιά καλλονή εν ώρα εργασίας

Έξαλλοι οι επιβάτες του φώναζαν να πιάσει το τιμόνι αντί τα… πόδια της νεαρής γυναίκας

Ιταλία: Οδηγός λεωφορείου χαριεντιζόταν με ξανθιά καλλονή εν ώρα εργασίας

Βραδινό δρομολόγιο, λίγοι επιβάτες, το ρομαντικό τοπίο της ιταλικής πρωτεύουσας και ξαφνικά όλα παίρνουν μία διαφορετική χροιά. Τι κι αν ο ρομαντικός της υπόθεσης είναι οδηγός λεωφορείου που χαριεντίζεται με νεαρή, καλλίπυγο ξανθιά η οποία κάθεται δίπλα του την ώρα που εκείνος πρέπει να προσέχει στο δρόμο και να προστατεύσει τους πολίτες που βρίσκονται στο μέσο μαζικής μεταφοράς.


Κλείσιμο

Ο φλογερός Ρωμαίος δε μπόρεσε να κατευνάσει τα ένστικτά του, με αποτέλεσμα καθόλη τη διάρκεια της διαδρομής και ενώ στο λεωφορείο που οδηγούσε βρίσκονταν μαμάδες με παιδιά και ηλικιωμένοι, εκείνος γελούσε, έκανε αστεία και χάιδευε τρυφερά τη ξανθιά νεαρή γυναίκα.


«Αυτά να τα κάνεις την ημέρα, όταν δε δουλεύεις. Τώρα πήγαινέ μας σπίτι μας», φώναξε μία μητέρα που είχε μαζί της τα παιδιά της δέκα και εννέα ετών, κάνοντας το ζευγαράκι να διακόψει για λίγο τις περιπτύξεις του, όπως αναφέρει η Messaggero.

«Συγγνώμη, έχετε δίκιο», απάντησε ο οδηγός κάνοντας τη ξανθιά γυναίκα, που φορούσε κοντή φούστα και ψηλοτάκουνες μπότες, να επιστρέψει στη θέση της.

«Δεν έχω ξαναδεί κάτι τέτοιο», δήλωσε Γερμανός φοιτητής του προγράμματος Erasmus και συμπλήρωσε πως οι δύο τους «γελούσαν, έκαναν αστεία, χαϊδεύονταν».

Ένας ακόμη φοιτητής σχολίασε έκπληκτος τη σκηνή στην οποία ήταν μάρτυρας αναφέροντας: «Μου έχουν πει ότι δεν πρέπει να ενοχλούμε τον οδηγό. Σε αυτή την περίπτωση δεν ήταν μόνο ενόχληση. Είναι ήδη σοβαρό ότι οδηγούσε έχοντας δίπλα του έναν άλλο άνθρωπο, φανταστείτε να βρίσκεται κοντά του μία όμορφη κοπέλα που τον χαϊδεύει, παίζει και του μιλάει».


Όπως ανέφεραν οι περισσότεροι επιβάτες του λεωφορείου, ο οδηγός φρόντιζε να σταματάει στον πράσινο σηματοδότη ώστε να έχει στη διάθεσή του άπλετο χρόνο για να ασχοληθεί με τη γυναίκα, ενώ όταν αποφάσιζε να βάλει μπροστά τη μηχανή, έτρεχε με ιλιγγιώδη ταχύτητα «παίρνοντας πολύ κλειστά τις στροφές».

Βέβαια, αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ερωτευμένοι οδηγοί αφήνουν στην άκρη τη δουλειά για χάρη της μοναδικής τους αγάπης. Πρόσφατα οδηγός λεωφορείου είχε αναγκάσει τους επιβάτες να κατέβουν από το όχημα για να μιλήσει με την ησυχία του στο τηλέφωνο, προσπαθώντας να διευθετήσει κρίση που είχε προκύψει με τη σύντροφό του.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης