Ο «ερωτιάρης» Ολάντ στην Ολλανδία για δουλειές

Ο «ερωτιάρης» Ολάντ στην Ολλανδία για δουλειές

Η Βαλερί ξέρει καλά ότι η σχέση της με τον γάλλο πρόεδρο έχει ήδη λάβει τέλος και πως θα της πει οσονούπω το μεγάλο "adieu"

Ο «ερωτιάρης» Ολάντ στην Ολλανδία για δουλειές
Στην προεδρική κατοικία της Λαντέρν στις Βερσαλλίες, αναπαύεται η επίσημη, προς το παρόν, "πρώτη κυρία" της Γαλλίας, Βαλερί Τριερβελέρ προσπαθώντας να ξεχάσει την ταπείνωση και τον εξευτελισμό που υπέστη από την απιστία του συντρόφου της την ώρα που ο Φρανσουά Ολάντ της κουνά το... μαντίλι για να επισκεφθεί την Ολλανδία, κατά το πρώτο ταξίδι του στο εξωτερικό μετά την αποκάλυψη του "Closergate".


Κλείσιμο
Η απατημένη "πρώτη κυρία" της Γαλλίας οικουρεί

Η Βαλερί θα παραμείνει στην Λαντέρν για μερικές ημέρες, όπως ανακοίνωσε ο εκπρόσωπός της έχοντας στο πλευρό της τους τρεις γιους της και την μητέρα της. Το "Paris Match" και η "Journal du Dimanche" επισημαίνουν ότι η Γαλλίδα δημοσιογράφος ξέρει καλά ότι η σχέση της με τον Ολάντ έχει ήδη λάβει τέλος και πως ο Ολάντ θα της πει οσονούπω το μεγάλο "adieu", να τα μαζεύει δηλαδή αδειάζοντάς της την γωνιά. Η Βαλερί έχει επαφή με τον έξω κόσμο με την βοήθεια του iPhone.

"Χρειάζεται ημέρες, ίσως και χρόνια, για να συνέλθει από το μεγάλο σοκ της ζωής της, ότι , δηλαδή, την απάτησε ο σύντροφός της με τον οποίο είχαν σχέση επί οκτώ χρόνια, γράφει το "Paris Match" και προσθέτει:

"Το χειρότερο όλων ήταν ότι ανακάλυψε στον γαλλικό Τύπο ότι η σχέση του με την Ζουλί Γκαγέ είχε ξεκινήσει πριν τις εκλογές (Μάιος του 2012).


Ο "ερωτιάρης" Ολάντ στην Ολλανδία για δουλειές

Με την Βαλερί να αναπαύεται και την κρυφή του αγάπη, τη Γαλλίδα ηθοποιό Ζουλί Γκαγέ, να παραμένει εξαφανισμένη μετά την αποκάλυψη του σκανδάλου , ο Γάλλος πρόεδρος μεταβαίνει στο Αμστερνταμ για συνομιλίες με τον Ολλανδό βασιλιά , Βίλεμ Αλεξάντερ. Στο πλευρό του, όπως υποστηρίζει ο γαλλικός Τύπος, θα βρίσκονται υπουργοί αλλά και η "αφρόκρεμα" των Γάλλων επιχειρηματιών με στόχο τη σύναψη διμερών εμπορικών συμφωνιών. Πάντως, ο γαλλικός και ο ολλανδικός Τύπος δινουν μεγάλη σημασία στη επίσκεψη του Ολάντ στη χώρα. Όπως επισημαίνουν, πρόκειται για την πρώτη επίσκεψη Γάλλου προέδρου τα τελευταία 14 χρόνια .


Η Κάρλα Μπρούνι προτιμά τη σιωπή...

Aπό την πλευρά της, η πρώην "πρώτη κυρία" της Γαλλίας, Κάρλα Μπρούνι, απέφυγε να πάρει θέση για το ζήτημα.

Η τρίτη σύζυγος του Νικολά Σαρκοζί, σε συνέντευξή της στη γερμανική εφημερίδα "Die Welt", επεσήμανε ότι απεχθάνεται το κυνήγι των παπαράτσι, ότι και η ίδια έχει πληρώσει το τίμημα και δεν θέλει να σχολιάσει κακοήθειες.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης