Asiana: Βίντεο - ντοκουμέντο για τους πυροσβέστες που παρέσυραν την 16χρονη

Asiana: Βίντεο - ντοκουμέντο για τους πυροσβέστες που παρέσυραν την 16χρονη

Ένα ιδιαίτερα ανησυχητικό βίντεο από τη συντριβή του Boeing 777 της Asiana Airlines τον Ιούλιο στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο είδε σήμερα το «φως» της δημοσιότητας


Asiana: Βίντεο - ντοκουμέντο για τους πυροσβέστες που παρέσυραν την 16χρονη
Ένα νέο συγκλονιστικό και ιδιαίτερα ανησυχητικό βίντεο από τη συντριβή του Boeing 777 της Asiana Airlines τον Ιούλιο του 2013 στο αεροδρόμιο του Σαν Φρανσίσκο είδε σήμερα το «φως» της δημοσιότητας.

Ανάμεσα στους τρεις νεκρούς ήταν και η 16χρονη η Γε Μενγκ Γουάν η οποία, όπως είχε γίνει γνωστό, είχε βγει ζωντανή από το μοιραίο Boeing 777 αλλά βρήκε τον θάνατο από πυροσβεστικό όχημα, 15 λεπτά μετά το αεροπορικό δυστύχημα.

Η Γε Μενγκ Γουάν κείτονταν αιμόφυρτη στον διάδρομο προσγείωσης-απογείωσης όταν ο επικεφαλής πυροσβέστης θεώρησε ότι ήταν νεκρή και πέρασε από πάνω της δύο φορές.
Σύμφωνα με νέες πληροφορίες, οι πυροσβέστες δεν έλεγξαν καν τον σφυγμό της κοπέλας, ενώ θεώρησαν πως ήταν το πρώτο θύμα της αεροπορικής τραγωδίας.
Κλείσιμο

Έπειτα από αρκετούς μήνες, το αμερικανικό τηλεοπτικό δίκτυο CBS News έδωσε στη δημοσιότητα ένα βίντεο που τραβήχτηκε από κάμερα που έχει τοποθετηθεί σε ένα από τα αυτοκίνητα της Πυροσβεστικής.



Το βίντεο δεν δείχνει τη στιγμή που τα οχήματα πέρασαν πάνω από την άτυχη 16χρονη αλλά κάνει ξεκάθαρο το γεγονός ότι πολλοί πυροσβέστες είχαν δει την κοπέλα, αντικρούοντας ισχυρισμούς αρκετών ότι δεν φαινόταν.

Σημειώνεται ότι η οικογένεια του θύματος έχει κάνει μήνυση στο δήμο του Σαν Φρανσίσκο.





Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης