Γαλλικά ΜΜΕ για Τριερβελέρ: «Ζηλιάρα και με χαμηλή αυτοεκτίμηση»

Γαλλικά ΜΜΕ για Τριερβελέρ: «Ζηλιάρα και με χαμηλή αυτοεκτίμηση»

Πώς παρουσιάζουν στη Γαλλία την απατημένη σύντροφο του Ολάντ

 Γαλλικά ΜΜΕ για Τριερβελέρ: «Ζηλιάρα και με χαμηλή αυτοεκτίμηση»
Δυναμική δημοσιογράφος, άοκνη μητέρα τριών παιδιών, “ατού” κάποτε για το προφίλ του Σοσιαλιστή προέδρου της Γαλλίας, μια ανεξάρτητη γυναίκα καριέρας που όμως τα έκανε... θάλασσα στην προσωπική της ζωή.

Έφτασε μια παράλληλη σχέση του συντρόφου της, Φρανσουά Ολάντ, για να τη στείλει στο νοσοκομείο. Επίσημη αιτία για τη νοσηλεία της 48χρονης Τριερνβελέρ τα συμπτώματα εξάντλησης και σκοπός της εισαγωγής της στο νοσοκομείο “η ξεκούραση και η υποβολή σε εξετάσεις”.  Εξιτήριο παίρνει σήμερα και ο Τύπος περιμένει αυτή τη στιγμή με ανυπομονησία, προκειμένου να την ακούσει να παίρνει τις αποφάσεις της.

Κλείσιμο
Σε δημοσίευμά της, η Parisien ανέφερε ότι η 48χρονη και μητέρα τριών παιδιών, Τριερβελέρ, ταραγμένη από τις αποκαλύψεις για τη σχέση του συντρόφου της, με την 41χρονη ηθοποιό Ζιλί Γκαγέ, μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο αμέσως μόλις έμαθε τα νέαγια τον... κρυφό έρωτα του Προέδρου. Ο ίδιος ο Ολάντ, χωρίς να διαψεύσει το δημοσίευμα, είχε αρκεστεί να εκφράσει τη βαθιά του λύπη για την παραβίαση του σεβασμού στην ιδιωτική ζωή, ενώ άφησε ανοιχτό και το ενδεχόμενο υποβολής μηνύσεων κατά του περιοδικού Closer που πρωτοδημοσίευσε το θέμα.

Η αποκάλυψη έρχεται σε μια στιγμή που η δημοτικότητα του Γάλλου προέδρου βρίσκεται στο ναδίρ, ενώ αύριο Τρίτη αναμένεται να παραχωρήσει  εφ' όλης της ύλης συνέντευξη Τύπου, η οποία κανονικά θα αφορούσε τα σχέδιά του για το 2014, αλλά αναμένεται να επισκιαστεί από τις αποκαλύψεις για την ιδιωτική του ζωή.

Η 48χρονη Βαλερί Τριερβελέρ συζεί με τον πρόεδρο από το 2007, οπότε εκείνος χώρισε από τη 60χρονλη Σεγκολέν Ρουαγιάλ κι εκείνη από τον άνδρα της, Ντενίς Τριερβελέρ, επίσης δημοσιογράφο.
Στην νικηφόρο προεκλογική εκστρατεία του Ολάντ, η Τριερβελέρ φιγούραρε ως μία δυναμική γυναίκα και αποτέλεσε μεγάλο “ατού” για το προφίλ του.

Πηγή:newmoney.gr


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης