Λαμπεντούζα: Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ο άνθρωπος πίσω από το βίντεο - σοκ

Λαμπεντούζα: Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ο άνθρωπος πίσω από το βίντεο - σοκ

Αγνοείται η τύχη του Σύρου δικηγόρου που μαγνητοσκόπησε τις σκηνές αθλιότητας με γυμνούς μετανάστες να «απολυμαίνονται» με μάνικες

Λαμπεντούζα: Εξαφανίστηκε μυστηριωδώς ο άνθρωπος πίσω από το βίντεο - σοκ

Ο άνθρωπος που κατέγραψε τις σοκαριστικές σκηνές όπου δεκάδες γυμνοί μετανάστες συγκεντρώνονται σε ανοιχτό χώρο στο κέντρο φιλοξενίας της Λαμπεντούζα, για να απολυμανθούν με μάνικες για την καταπολέμηση της ψώρας, εξαφανίστηκε.

Σύμφωνα με την ιταλική Corriere della Sera, έχουν χαθεί τα ίχνη του δικηγόρου Αλί Κίρο, ο οποίος μαγνητοσκόπησε και έδωσε στη δημοσιότητα το βίντεο – σοκ, που καταδίκασε η ιταλική κυβέρνηση και η ευρωπαϊκή ένωση.

Κλείσιμο

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα κανείς από το κέντρο φιλοξενίας δεν τον έχει δει από την περασμένη Κυριακή, αλλά σύμφωνα με την αστυνομία του Αγκριτζέντο, «ο άνδρας εγκατέλειψε οικιοθελώς το νησί και βρίσκεται στο εξωτερικό».

Παρόλα αυτά, κανείς δε μπορεί να επιβεβαιώσει τους ισχυρισμούς των τοπικών αρχών, την ώρα που φαντάζει δύσκολο ο Κίρο να έχει κατορθώσει να περάσει από τους ελέγχους και να έχει μεταβεί σε πλοίο με προορισμό κάποια άλλη πόλη της Ιταλίας και στη συνέχεια άλλη χώρα.

Η υπόθεση της εξαφάνισής του ερευνάται, ενώ υπενθυμίζεται πως με την αποκάλυψή του, είχε εκθέσει ανεπανόρθωτα τους διευθυντές του κέντρου φιλοξενίας, οι οποίοι έπειτα από το σάλο που προκλήθηκε «καρατομήθηκαν» από τους ιθύνοντες του φορέα που διαχειρίζεται το κέντρο.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης