Μπερλουσκόνι: Είμαι γεράκος, αλλά δε θα εγκαταλείψω ηττημένος

Μπερλουσκόνι: Είμαι γεράκος, αλλά δε θα εγκαταλείψω ηττημένος

Οικογενειακά και χωρίς... μπούνγκα-μπούνγκα οι γιορτές του 77χρονου Καβαλιέρε

Μπερλουσκόνι: Είμαι γεράκος, αλλά δε θα εγκαταλείψω ηττημένος

Μετά τις «απειλές» του ότι προτίθεται να επιστρέψει στην πολιτική σκηνή αν και εφόσον οι Ιταλοί «μάθουν να ψηφίζουν», ο 77χρονος Μπερλουσκόνι επιστρέφει δριμύτερος με νέες δηλώσεις.

Αυτή τη φορά, με διάθεση αυτοσαρκασμού υποστηρίζει ότι μπορεί να είναι «γεράκος», αλλά δε θα εγκαταλείψει ηττημένος.

Κλείσιμο

Αφού πέρασε την παραμονή πρωτοχρονιάς με μέλη της οικογένειάς του και την επίσημη αγαπημένη του, Φραντσέσκα Πασκάλε, στη βίλα του, ξεχνώντας τα ξέφρενα μπούνγκα-μπούνγκα, πραγματοποίησε τηλεφωνική παρέμβαση στη συνεδρίαση μίας από τις πολιτικές ομάδες «Forza Silvio» του Τορίνο.

«Είμαι γεράκος, αλλά δε μπορώ να επιτρέψω στον εαυτό μου να ολοκληρώσω την ανθρώπινη περιπέτειά μου, την πορεία μου ως επιχειρηματίας, ως ανθρώπου του αθλητισμού και ως πολιτικού άνδρα σαν ηττημένος», είπε χαρακτηριστικά, εκπλήσσοντας πολλούς με την επιλογή του όρου «γεράκου».

Πράγματι, είναι σπάνιο να παραδέχεται ο Μπερλουσκόνι την ηλικία του, την ώρα που επί χρόνια έχει προσπαθήσει να ξεγελάσει τον χρόνο με πλαστικές επεμβάσεις, εμφυτεύσεις μαλλιών, σολάριουμ και λοιπές... περιποιήσεις.

Βέβαια, την ίδια ώρα υποστήριξε ότι θα καταβάλει όλες τις δυνάμεις του και την ενέργειά του ώστε να παραμείνει στην πολιτική σκηνή, ως ηγέτης, παρότι δε μπορεί να θέσει υποψηφιότητα, έπειτα από την αποπομπή του από τη Γερουσία.

«Πολλές θερμές ευχές σε όσους δεν είναι καλά, στους ηλικιωμένους που είναι μόνοι, στους φοιτητές, στις μαμάδες, τους μπαμπάδες που ανησυχούν πως θα τα καταφέρουν και πως θα στηρίξουν την οικογένειά τους. Φυσικά, ευχές στους επιχειρηματίες, τους τεχνίτες, σε όσους υποφέρουν από αυτή την κρίση», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, ο Μπερλουσκόνι, ο οποίος υποσχέθηκε να αφοσιωθεί ακόμα περισσότερο στον ιταλικό λαό.

Πάντως, η μάχη του αναμένεται να ξεκινήσει αργότερα καθώς παρότι επιθυμεί τη διεξαγωγή πρόωρων εκλογών, λίγοι προβλέπουν ότι η επιθυμία του θα πραγματοποιηθεί, με την κυβέρνηση του Ενρίκο Λέτα να συνεχίζει το πρόγραμμά της ανενόχλητη, τουλάχιστον μέχρι το 2015.

 

 

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης