Είναι αυτό το χειρότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του κόσμου;

Είναι αυτό το χειρότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του κόσμου;

Πάντως σύμφωνα με τους εξαγριωμένους κατοίκους της βρετανικής πόλης Stockton είναι...

Είναι αυτό το χειρότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του κόσμου;
Στην επαρχία Stockton, στην βορειοανατολική Βρετανία, ο κάτοικοι είναι οργισμένοι όχι για τη λιτότητα από την συντηρητική κυβέρνηση του Κάμερον, αλλά από ένα... Χριστουγεννιάτικο δέντρο!

Στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης οι κάτοικοι της πόλης ,που είναι γνωστή και με το όνομα Stockton-on-Tees, έχουν εκφράσει με έντονο τρόπο την αντίθεσή τους στην απόφαση της δημοτικής αρχής να στολίσει την κεντρική πλατεία της πόλης με ένα δέντρο, το οποίο δεν το λες και καλλιτεχνικό επίτευγμα. Μάλιστα κάποιοι το χαρακτηρίζουν ως «ντροπή» και ως «αστείο»

Κλείσιμο
Το άσπρο γλυπτό, σε σχήμα κώνου, τοποθετήθηκε στο πιο κεντρικό σημείο της πόλης το Σαββατοκύριακο, όταν ξεκίνησαν οι πρώτες γιορτινές αγορές. Όμως αντί να βοηθήσει τους κατοίκους να μπουν στο κλίμα των Χριστουγέννων έγινε το επίκεντρο ειρωνικών σχολίων, ενώ μάλιστα κάποιοι το χαρακτήρισαν ως «το χειρότερο Χριστουγεννιάτικο δέντρο του κόσμου».

Διαβάστε τι έγραψαν σε Facebook και Τwitter οι κάτοικοι:

«Είναι απαίσιο. Πώς μπορείς να βάζεις κάτι τέτοιο και να σκέφτεσαι μετά πως είναι αυτό το πράγμα Χριστουγεννιάτικο δέντρο;», «τα φωτάκια είναι απαράδεκτα και είναι απλά μια ντροπή», «Θα πάρω τα παιδιά μου και θα δούμε το άναμμα του δέντρου κάπου αλλού φέτος», «είναι κάτι που αν το έβαζες στην αυλή σου θα ενοχλούσες σίγουρα τον γείτονά σου» και το πιο εμπνευσμένο... «είναι μια καλύβα ερυθρόδερμου».

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης