Ιράκ: Nέες συγκρούσεις με 14 νεκρούς

Ιράκ: Nέες συγκρούσεις με 14 νεκρούς

Στην πρωτεύουσα Βαγδάτη, τρεις βομβιστικές επιθέσεις προκάλεσαν τέσσερις νεκρούς, κυρίως κοντά σε ένα υαλοπωλείο και ένα δημόσιο πάρκο

Nikon: Εν αρχήν ην η μικροφωτογραφία
Ιράκ: Nέες συγκρούσεις με 14 νεκρούς
Τουλάχιστον 14 άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους την Τετάρτη σε διάφορες ένοπλες επιθέσεις σε όλο το Ιράκ, ενώ αντάρτες κατέρριψαν ελικόπτερο στη διάρκεια συγκρούσεων στην έρημο βορείως της Βαγδάτης, σκοτώνοντας άλλους τέσσερις ανθρώπους.

Αναλυτικά, στην πόλη Κιρκούκ, στο βόρειο Ιράκ, παγιδευμένο με εκρηκτικά αυτοκίνητο εξερράγη κοντά στο γραφείο του τοπικού κυβερνήτη, με αποτέλεσμα να βρουν τον θάνατο δύο άνθρωποι και να τραυματισθούν 15 άλλοι.

Κλείσιμο
Επίσης στα βόρεια της χώρας, τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους σε επιθέσεις, ενώ στρατιώτες σκότωσαν έναν αντάρτη στην επαρχία της Νινευή. Άλλοι δύο άνθρωποι έπεσαν νεκροί από επιθέσεις στην επαρχία Ντιγιάλα.

Στην πρωτεύουσα Βαγδάτη, τρεις βομβιστικές επιθέσεις προκάλεσαν τέσσερις νεκρούς, κυρίως κοντά σε ένα υαλοπωλείο και ένα δημόσιο πάρκο. Στα νοτιοανατολικά της πρωτεύουσας από την έκρηξη παγιδευμένου αυτοκινήτου κοντά σε λαχαναγορά είχε ως αποτέλεσμα δύο θύματα.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης