Νέα Υόρκη: Πυροβολισμοί κοντά σε εμπορικό κέντρο

Νέα Υόρκη: Πυροβολισμοί κοντά σε εμπορικό κέντρο

Ενας νεκρός σύμφωνα με αμερικανικά δημοσιεύματα -Ο ένοπλος λέγεται πως είναι ασιατικής καταγωγής

Νέα Υόρκη: Πυροβολισμοί κοντά σε εμπορικό κέντρο

Εμπορικό κέντρο του Λονγκ Αιλαντ στη Νέα Υόρκη και σχολεία στη γύρω περιοχή έκλεισαν με απόφαση των τοπικών αρχών, ύστερα από πυροβολισμούς που ακούστηκαν κοντά στο κτίριο του εμπορικού Roosevelt Field Mall.

Όπως αναφέρουν αμερικανικά δημοσιεύματα που επικαλούνται πληροφορίες της αστυνομίας της Νέας Υόρκης, ένας άνδρας οπλισμένος κυκλοφορεί στην γύρω περιοχή.

Κλείσιμο

Σύμφωνα με κάποια από τα δημοσιεύματα δύο άνθρωποι φέρονται να έχουν δεχθεί πυρά, εκ των οποίων ο ένας φέρεται να έχει υποκύψει στα τραύματά του.

Άνδρες της αστυνομίας έχουν παραταχθεί γύρω από το εμπορικό, εκπρόσωπος του οποίου διαβεβαίωσε πως ο ένοπλος δεν βρίσκεται στο εσωτερικό του κτιρίου.

Στο μεταξύ, κάτοικος της περιοχής δήλωσε στο Newsday πως το περιστατικό «είναι τρομακτικό, έπειτα από όσα συνέβησαν στην Κένυα».

Την ίδια ώρα, λέγεται πως ο άνδρας είναι ασιατικής καταγωγής, φορά κοστούμι, ενώ αυτόπτες τον είδαν να φτάνει στην περιοχή οδηγώντας λευκό τζιπ.

Όπως αναφέρει το CNN ο άνδρας εργαζόταν σε γραφείο της Ιστ Γκάρντεν Σίτι, όπου εισέβαλε και πυροβόλησε, ενώ ενδέχεται να έχει διαφύγει με το αμάξι του με κατεύθυνση προς τα δυτικά της περιοχής.

 

 



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης