Πρίγκιπας William: «Ο Prince George είναι λίγο σκανταλιάρης»

Πρίγκιπας William: «Ο Prince George είναι λίγο σκανταλιάρης»

"Ημουν τόσο σοκαρισμένος όταν γεννήθηκε και τόσο ευτυχισμένος που ήθελα να τον δείξω στον κόσμο. Είναι ωραίο που ο κόσμος θέλει να δει τον Prince George"

Πρίγκιπας William: «Ο Prince George είναι λίγο σκανταλιάρης»
Για το νέο του ρόλο, αυτόν του πατέρα, μίλησε ο πρίγκιπας William στην πρώτη του συνέντευξη, μετά τη γέννηση του γιου του, Prince George, στις 22 Ιουλίου, στο αμερικανικό κανάλι CNN. O William έκανε λόγο για μοναδική εμπειρία και χαρακτήρισε τον Prince George ως ένα σκανταλιάρικο μωρό:

«Μου θυμίζει τον εαυτό μου ή τον αδερφό μου όταν ήμασταν μικρά παιδιά. Είναι λίγο σκανταλιάρης αλλά τα πάει καλά μέχρι τώρα. Μεγαλώνει πολύ γρήγορα και δεν θέλει να κοιμάται πολύ. Ημουν τόσο σοκαρισμένος όταν γεννήθηκε και τόσο ευτυχισμένος που ήθελα να τον δείξω στον κόσμο. Είναι ωραίο που ο κόσμος θέλει να δει τον Prince George».
 
Κλείσιμο
Ο William μίλησε επίσης για τα νυχτερινά του καθήκοντα αλλά και την πρώτη πάνα που άλλαξε στο μωρό: « Όπως οι περισσότεροι μπαμπάδες έτσι και εγώ δεν βλέπω την ώρα να γυρίσω στη δουλειά και να κοιμάμαι περισσότερο. Θα έχω δηλαδή λιγότερα νυχτερινά καθήκοντα. Οσο για την πρώτη πάνα, την άλλαξα εγώ και είναι μεγάλη τιμή για εμένα. Είχα όμως τη σύζυγό μου συνεχώς δίπλα μου να με κοιτάζει και να μου λέει ΄΄μπορείς, μπορείς΄΄. Η Catherine πραγματικά κάνει πολύ καλή δουλειά με τον George. Αυτός είναι η προτεραιότητά μας».



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης