Ισραήλ: Σε δημοψήφισμα το όποιο ειρηνευτικό σχέδιο με τους Παλαιστίνιους

Ισραήλ: Σε δημοψήφισμα το όποιο ειρηνευτικό σχέδιο με τους Παλαιστίνιους

Σύμφωνα με πληροφορίες από την παλαιστινιακή πλευρά, οι ειρηνευτικές συνομιλίες αναμένεται να επαναληφθούν την Τρίτη στην Ουάσινγκτον

Ισραήλ: Σε δημοψήφισμα το όποιο ειρηνευτικό σχέδιο με τους Παλαιστίνιους

Σχέδιο που προβλέπει τη διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την έγκριση ή την απόρριψη οποιασδήποτε ειρηνευτικής συμφωνίας με τους Παλαιστίνιους ενέκρινε την Κυριακή η ισραηλινή κυβέρνηση.

 ενέκρινε σήμερα ένα σχέδιο που προβλέπει την διεξαγωγή δημοψηφίσματος για την έγκριση ή την απόρριψη οποιασδήποτε συμφωνίας ειρήνης με τους Παλαιστίνιους, αναφέρει μια ανακοίνωση που έδωσε στην δημοσιότητα το γραφείο του πρωθυπουργού Μπενιαμίν Νετανιάχου.
Κλείσιμο

Όπως αναφέρει σε δήλωσή του ο ισραηλινός πρωθυπουργός, Μπέντζαμιν Νετανιάχου, «η όποια συμφωνία τυχόν επιτευχθεί κατά τις διαπραγματεύσεις θα τεθεί σε δημοψήφισμα. Είναι σημαντικό για τέτοιες ιστορικές αποφάσεις κάθε πολίτης να ψηφίσει άμεσα για ένα θέμα που θα κρίνει το μέλλον της χώρας».

Η απόφαση ελήφθη δύο ημέρες πριν την έναρξη των συνομιλιών των δύο πλευρών την Τρίτη στην Ουάσινγκτον όπως δήλωσε το Σάββατο Παλαιστίνιος αξιωματούχος στο Γαλλικό Πρακτορείο Ειδήσεων.

Σύμφωνα με ισραηλινά μέσα ενημέρωσης, το σχετικό σχέδιο νόμου πιθανόν να κατατεθεί ακόμα και εντός της εβδομάδας στη Βουλή για να ψηφιστεί σε πρώτη ανάγνωση.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης