Ολάντ: Επίθεση... γοητείας σε δείπνο με 100 δημοσιογράφους

Ολάντ: Επίθεση... γοητείας σε δείπνο με 100 δημοσιογράφους

Φουαγκρά, πανσέτα με πατάτες και φιλέτο κοτόπουλο ήταν μερικά από τα εδέσματα που προσφέρθηκαν στους δημοσιογράφους - Πως σχολίασε το δείπνο ο γαλλικός Τύπος

Ολάντ: Επίθεση... γοητείας σε δείπνο με 100 δημοσιογράφους
Και του πουλιού το γάλα είχε το δείπνο που παρέθεσε χτες ο Γάλλος πρόεδρος, Φρανσουά Ολάντ, στους δημοσιογράφους που έχουν γίνει η σκιά του από τότε που ανέλαβε τα ηνία της χώρας.

Φουαγκρά, πανσέτα με πατάτες και φιλέτο κοτόπουλο ήταν μερικά από τα εδέσματα που προσφέρθηκαν στους 100 δημοσιογράφους που πέρασαν το κατώφλι του Μεγάρου των Ηλυσίων. 

Κλείσιμο
Η "επιχείρηση γοητείας" του Σοσιαλιστή προέδρου του κόστισε ...ακριβά, σχολιάζει πικρόχρολα ο γαλλικός Τύπος επικρίνοντας τις γαστριμαργικές επιλογές ως τσουχτερές , εν μέσω ύφεσης της γαλλικής οικονομίας.

"Το λουκούλειο δείπνο του Φρανσουά Ολάντ βρέθηκε στο στόχαστρο", επισημαίνει στην ιστοσελίδα του το περιοδικό "L΄ express", για το υπέρογκο κόστος του .

Πάντως, αν και απαγορεύτηκαν οι κάμερες και τα μικρόφωνα, ορισμένες φωτογραφίες από το δείπνο διέρρευσαν στο Ιντερνέτ με τα  σχόλια στο Twitter να οργιάζουν .

"Το μεγάλο σόου του Ολάντ", γράφει ένας χρήστης

"Ποιος θα πληρώσει τα πιάτα;", αναρωτιέται ένας άλλος χρήστης.  

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης