Δείτε την 96χρονη γιαγιά που έδιωξε ένοπλο ληστή από το μπακάλικό της

Δείτε την 96χρονη γιαγιά που έδιωξε ένοπλο ληστή από το μπακάλικό της

Όταν την απείλησε με μαχαίρι εκείνη αρνήθηκε να απομακρυνθεί από την ταμειακή της μηχανή και του προσέφερε... γλυκά!

Δείτε την 96χρονη γιαγιά που έδιωξε ένοπλο ληστή από το μπακάλικό της
Στην ηλικία των 96 ετών η κυρία Μαργκαρέτα Γουλφ, ιδιοκτήτρια ενός μπακάλικου στο  Μαρσφιλντ του Ουισκόνσιν τα τελευταία 54 χρόνια, έμοιαζε εύκολος στόχος για τον επίδοξο ληστή που αποφάσισε να εισβάλει χθες στο κατάστημά της.

Όταν λοιπόν εισέβαλε στο μπακάλικο με μια μάσκα στο πρόσωπο και ένα μαχαίρι στο χέρι, δεν μπορούσε να φανταστεί ότι θα έφευγε χωρίς τις εισπράξεις της ημέρας.

Κλείσιμο
Η 96χρονη σούπερ-γιαγιά, με απόλυτη ψυχραιμία, κατέφερε να διώξει τον κλέφτη που την απειλούσε και να μην του δώσει ούτε δολάριο.



«Δεν ανοίγω την ταμειακή μηχανή, μπορείς να πάρεις γλυκά να φας, αλλά το ταμείο δεν το ανοίγω» είπε η γιαγιά. Μάλιστα, όταν ο ληστής την απείλησε με το μαχαίρι εκείνη δεν φοβήθηκε και αρνήθηκε να απομακρυνθεί από την ταμειακή της μηχανή.

Στη συνέχεια, όταν εκείνος την διέταξε να γονατίσει η κυρία Μαργκαρέτα του είπε ότι θα πατήσει ένα κουμπί και θα καλέσει αμέσως την αστυνομία, κάνοντας τον επίδοξο ληστή να τραπεί σε φυγή.

«Του είπα να πάρει όλα τα γλυκά που είχα στο μαγαζί, αλλα δεν ήθελε» είπε η 96χρονη διηγούμενη την ιστορία της στα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης...
 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης