«Νick in action» για τα παιδιά και το ασφαλές «σερφάρισμα» στο Διαδίκτυο

«Νick in action» για τα παιδιά και το ασφαλές «σερφάρισμα» στο Διαδίκτυο

Μέγαρο Μουσικής Αθηνών - Τετάρτη 2 Ιουλίου - 10.00 έως 16.00

«Νick in action» για τα παιδιά και το ασφαλές «σερφάρισμα» στο Διαδίκτυο
Στη διάρκεια των καλοκαιρινών διακοπών τα παιδιά αφιερώνουν συνήθως (ακόμη πιο) πολύ χρόνο μπροστά στην οθόνη του υπολογιστή. Το γεγονός ότι τα παιδιά σερφάρουν στο διαδίκτυο συχνά χωρίς έλεγχο και για πολλές ώρες έχει επισημανθεί πολλές φορές από τους ειδικούς, ενώ το φαινόμενο της απεξάρτησης ανηλίκων από τη χρήση του υπολογιστή εντείνεται. Με στόχο να βάλει το δικό του… λιθαράκι στην ενημέρωση των γονέων σχετικά με το επίμαχο αυτό ζήτημα ο τηλεοπτικός σταθμός Nickelodeon διοργανώνει σειρά δράσεων για μικρούς και μεγάλους, γονείς κι εκπαιδευτικούς με τίτλο «nick in action». Η πρώτη εκδήλωση με θέμα «Παιδί και Διαδίκτυο: Ευκαιρίες, Προκλήσεις, Κίνδυνοι» θα πραγματοποιηθεί στην Αθήνα, στο Μέγαρο Μουσικής Αθηνών, την Τετάρτη 2 Ιουλίου, ώρα 10.00 έως 16.00.
 
Η θεματολογία  της ημερίδας περιλαμβάνει διαλέξεις, εργαστήρια κι ελεύθερες ανακοινώσεις όπου θα συζητηθούν εξειδικευμένα θέματα υψηλού ενδιαφέροντος, με εισηγήσεις διακεκριμένων επιστημόνων από τον ελληνικό χώρο, σε συνεργασία με οργανισμούς, κρατικές υπηρεσίες αλλά και πανεπιστήμια διεθνούς κύρους.

Κλείσιμο
Παράλληλα, θα διεξαχθεί ανοιχτή συζήτηση με την ενεργό συμμετοχή του ακροατηρίου και τη συμμετοχή παιδιάτρων, ψυχολόγων, επιχειρηματιών, αθλητών κ.ά.
 
Η είσοδος στην ημερίδα είναι ελεύθερη υπό την προϋπόθεση έγκαιρης εξασφάλισης θέσης. Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή στα τηλέφωνα του nickelodeon 210 6871140 και 6932749713, στην κυρία Αντιγόνη Αναστοπούλου.

Περισσότερες πληροφορίες για την ημερίδα στην ηλεκτρονική διεύθυνση www.nickinaction.gr
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης