Πέντε απλά tips για να πεις «ναι» στην πρωινή γυμναστική

Πέντε απλά tips για να πεις «ναι» στην πρωινή γυμναστική

Δες τι μπορείς να κάνεις

Πέντε απλά tips για να πεις «ναι» στην πρωινή γυμναστική
Θέλεις να αρχίσεις να γυμνάζεσαι νωρίς το πρωί αλλά μέχρι στιγμής έχεις μείνει μόνο στην επιθυμία και δεν έχεις περάσει καθόλου στην πράξη;

Τι κάνεις όταν χτυπάει το αναθεματισμένο ξυπνητήρι; Το κλείνεις δέκα φορές πριν αποφασίσεις να σηκωθείς από το κρεβάτι; Μπορεί να μην είσαι από τους ανθρώπους που πετάγονται γεμάτοι χαρά από το κρεβάτι τους στις 6 το πρωί επειδή κουράζεσαι πολύ καθημερινά αλλά υπάρχουν μερικά απλά tips για να μπορείς να σηκώνεσαι το πρωί και να γυμνάζεσαι..

Κλείσιμο
1. Κοιμήσου νωρίς το βράδυ
 
Δεν μπορείς να πας για ύπνο τα μεσάνυχτα και να περιμένεις να ξυπνήσεις με διάθεση και ενέργεια στις 5 το πρωί. Προσπάθησε να συνηθίσεις να πηγαίνεις στο κρεβάτι νωρίς έτσι ώστε να κοιμάσαι τουλάχιστον οχτώ ώρες πριν σηκωθείς το πρωί.
 
2. Δημιούργησε υπνηλία
 
Δε νυστάζεις αρκετά για να κοιμηθείς νωρίς; Προσπάθησε να μην πίνεις καφέ όσο πλησιάζεις προς τις βραδινές ώρες και πιες τον τελευταίο σου καφέ μέχρι τις 4 το απόγευμα. Ζεστά μπάνια, ένα φλυτζάνι τσάι, λίγη χαλαρωτική γιόγκα, ελαφρύ φαγητό και καθόλου τηλεόραση και υπολογιστής πριν πέσεις στο κρεβάτι είναι μερικά από τα πράγματα που θα σε βοηθήσουν να νυστάξεις και να κοιμηθείς πιο εύκολα.
 
Διαβάστε περισσότερα από το faysbook.gr εδώ
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης