Κροκοντίλ, το νέο ναρκωτικό που κατατρώει την σάρκα

Κροκοντίλ, το νέο ναρκωτικό που κατατρώει την σάρκα

Θανατηφόρα μίξη από κωδεΐνη και υδρογονάνθρακες, όπως η βενζίνη, το πετρέλαιο ή αραιωτικά χρωμάτων, τα οποία οι χρήστες αφού τα φιλτράρουν, τα βράζουν και το μείγμα το παίρνουν με μορφή ένεσης

Κροκοντίλ, το νέο ναρκωτικό που κατατρώει την σάρκα
Έφτασε και στην Αμερική το νέο επικίνδυνο ναρκωτικό με την ονομασία Κροκοντίλ. Το αυτοσχέδιο σκεύασμα, ξεκίνησε από την Ρωσία και το χαρακτηριστικό του είναι ότι σαπίζει την σάρκα από μέσα προς τα έξω και κάνει το δέρμα του χρήστη φολιδωτό σαν κροκόδειλου, λόγος για τον οποίο του δόθηκε και το συγκεκριμένο όνομα.

Το Κροκοντίλ, γνωστό και ως δεσομορφίνη, είναι μια θανατηφόρα μίξη από κωδεΐνη και υδρογονάνθρακες, όπως η βενζίνη, το πετρέλαιο ή αραιωτικά χρωμάτων, τα οποία αφού τα φιλτράρουν, τα βράζουν και το μείγμα το παίρνουν με μορφή ένεσης. Ο νέος εφιάλτης κατάφερε να φτάσει σε ελάχιστο χρόνο μέχρι την Αριζόνα. Σύμφωνα με ντόπιους γιατρούς, δύο περιπτώσεις έχουν αναφερθεί την τελευταία εβδομάδα, γεγονός που έχει τρομοκρατήσει την κοινωνία.

Κλείσιμο
Στη Ρωσία εμφανίστηκε πριν από μερικά χρόνια, ενώ σύμφωνα με ρεπορτάζ, το 2010 χρήση του ναρκωτικού έκαναν μέχρι 1 εκατ. άνθρωποι.


Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης