«Σανίδα σωτηρίας» για τον τουρκικό τουρισμό η Νικόλ Κίντμαν!

«Σανίδα σωτηρίας» για τον τουρκικό τουρισμό η Νικόλ Κίντμαν!

Η «βαριά βιομηχανία» της οικονομίας στη γειτονική χώρα, ο τουρισμός, έχει δεχθεί βαρύ πλήγμα από τις αλλεπάλληλες τρομοκρατικές επιθέσεις

«Σανίδα σωτηρίας» για τον τουρκικό τουρισμό η Νικόλ Κίντμαν!
«Φιλί ζωής» καλείται να δώσει με την λάμψη της η ηθοποιός Νικόλ Κίντμαν στον τουρκικό τουρισμό που «πνέει τα λοίσθια», εξαιτίας των τρομοκρατικών επιθέσεων, τόσο από μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, όσο και από μέλη του PKK (Εργατικό Κόμμα του Κουρδιστάν).  

Με τις κρατήσεις να κάνουν θεαματική «βουτιά» για το καλοκαίρι του 2017 και ειδικότερα, στα τέλη Ιανουαρίου οι κρατήσεις από Γερμανία για την Τουρκία να μειώνονται σε ποσοστό 58% σε σύγκριση με την ίδια περίοδο το περασμένο έτος, όπως δήλωσε σε συνέντευξη Τύπου η εκπρόσωπος του γερμανικού ινστιτούτου ερευνών για τους καταναλωτές GfK, Doerte Nordbeck
Κλείσιμο
, το τουρκικό υπουργείο Τουρισμού εναπόθεσε τις ελπίδες του στο λαμπερό χαμόγελο της ηθοποιού από την Αυστραλία.



Η Νικόλ Κίντμαν θα είναι το πρόσωπο που θα διαφημίζει την Τουρκία στο εξωτερικό σε μια προσπάθεια ενθάρρυνσης υποψήφιων ταξιδιωτών να επισκεφθούν την γειτονική χώρα. Η διεθνής εταιρεία μέσων ενημέρωσης Global Connection έχει αναλάβει να προωθήσει τις σχετικές διαφημίσεις με πρωταγωνίστρια την 49χρονη ηθοποιό σε εφημερίδες, όπως οι γερμανικές Die Welt και Welt Kompakt αλλά και η ρωσική Pravda.

Η όμορφη ηθοποιός έδωσε συνέντευξη στην τουρκική εφημερίδα Habertürk και όταν ρωτήθηκε ποιος μέρος στην Τουρκία θα ήθελε να επισκεφθεί απάντησε: «Περιμένετε να πω την Κωνσταντινούπολη, αλλά κάνετε λάθος. Μοιραζόμαστε μια κοινή ιστορία και έτσι θέλω να δω την Καλλίπολη».



Η Τουρκία, προτού «επιστρατεύσει» την Νικόλ Κίντμαν να δώσει ώθηση στον τουρισμό της, είχε ήδη «χρίσει» τον Ιανουάριο, τον Αμερικανό ηθοποιό Μόργκαν Φρίμαν, το νέο πρόσωπο των Turkish Airlines.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης