Hotel Les Airelles: Το «παλάτι» των γαλλικών Άλπεων που προτιμούν γαλαζοαίματοι και μεγιστάνες

Hotel Les Airelles: Το «παλάτι» των γαλλικών Άλπεων που προτιμούν γαλαζοαίματοι και μεγιστάνες

Στην Κουρσεβέλ, το απόλυτο χειμερινό θέρετρο των γαλλικών Άλπεων, βρίσκεται το πολυτελές ξενοδοχείο Les Airelles

Hotel Les Airelles: Το «παλάτι» των γαλλικών Άλπεων που προτιμούν γαλαζοαίματοι και μεγιστάνες
Ένα σαλέ σε μπαρόκ αρχιτεκτονική, κτισμένο ανάμεσα σε δένδρα στις γαλλικές Άλπεις, έχει μετατραπεί σε ξενοδοχείο. Το Hotel Les Airelles βρίσκεται στην Κουρσεβέλ, το διάσημο χειμερινό θέρετρο και αποτελεί αγαπημένο προορισμό μεγιστάνων και γαλαζοαίματων. Το 2015 το ξενοδοχείο αυτό επέλεξαν ο πρίγκιπας Ουίλιαμ και η Κέιτ Μίντλετον για τις χειμερινές τους διακοπές.

Κλείσιμο


Το Hotel Les Airelles διαθέτει 37 δωμάτια και 14 σουίτες, ένα εστιατόριο βραβευμένο με δύο αστέρια Michelin, ενώ η διακόσμηση στους εσωτερικούς χώρους είναι προσεγμένη με το ξύλο να κυριαρχεί και να δίνει την αίσθηση της ζεστασιάς. Το μπαρ του ξενοδοχείου διαθέτει δύο μεγάλα τζάκια, τα δωμάτια είναι ευρύχωρα και στα μπάνια τα είδη καλλωπισμού είναι των οίκων Hermes και Cellcosmet.



Η θέα από τα δωμάτια μεταφέρει τον επισκέπτη μέσα σε ένα παραμυθένιο τοπίο, καθώς το ξενοδοχείο είναι κτισμένο ανάμεσα στα πεύκα και γύρω του υπάρχει παντού χιόνι. Στο υπόγειο του καταλύματος υπάρχει πισίνα με σάουνα, τζακούζι και υπηρεσία κομμωτηρίου. Το Les Airelles είναι επίσημα ένα από τα καλύτερα ξενοδοχεία στη Γαλλία, αφού είναι ανάμεσα στα 16 ξενοδοχεία της χώρας που έχει καταταγεί στην κατηγορία «palace» από το γαλλικό υπουργείο Τουρισμού.



Το κόστος διαμονής είναι για εκείνους που έχουν την δυνατότητα να βάλουν το χέρι βαθιά στην τσέπη. Για ένα βράδυ η τιμή σε δίκλινο δωμάτιο με πρωινό και ένα γεύμα ξεκινά από 1.100 ευρώ.









Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης