Iberia: Βάζει σε δημοπρασία τα εισιτήρια των πτήσεών της!

Iberia: Βάζει σε δημοπρασία τα εισιτήρια των πτήσεών της!

Ο ισπανικός αερομεταφορέας θα δημιουργήσει ιστοσελίδα, μέσω της οποίας οι πελάτες θα καθορίζουν την τιμή του εισιτηρίου

Iberia: Βάζει σε δημοπρασία τα εισιτήρια των πτήσεών της!
Η ισπανική αεροπορική εταιρεία Iberia ανήγγειλε την δημιουργία ιστοσελίδας, μέσω της οποίας θα γίνεται δημοπρασία των εισιτηρίων από τους υποψήφιους επιβάτες. Στην ιστοσελίδα subastas.iberia.com θα αναγράφεται η τιμή εκκίνησης του κάθε προορισμού και οι επιβάτες θα υποβάλουν τις προσφορές τους. Εκείνοι που θα προσφέρουν τις υψηλότερες τιμές, με βάση την ζήτηση, θα παίρνουν και τα εισιτήρια.



Η εταιρεία είχε προσπαθήσει να εφαρμόσει το ίδιο πρότζεκτ τον Ιούλιο του 2013, αλλά αντίστροφα. Τα εισιτήρια ξεκινούσαν με υψηλές τιμές και στη συνέχεια οι τιμές αυτές κατέβαιναν ανάλογα με τις προτάσεις των επιβατών. Το σύστημα αυτό σημείωσε τότε πλήρη αποτυχία, με τους υπολογιστές της εταιρείας να «κρασάρουν» από την υπερβολική ζήτηση, ενώ η εταιρεία έλαβε διαμαρτυρίες και παράπονα, μέσω των social media.

Τώρα, ο εκπρόσωπος της Iberia, που παρουσίασε το νέο πρότζεκτ της εταιρείας την περασμένη Δευτέρα, δήλωσε πως η νέα ιστοσελίδα θα είναι γρήγορη, απλή και διαδραστική, με σαφείς οδηγίες προς τους χρήστες. Η ιστοσελίδα θα ενημερώνει τους χρήστες για τις προσφορές άλλων υποψηφίων πελατών και η διάρκεια κάθε δημοπρασίας θα είναι 48 ώρες.
Κλείσιμο

Η τιμή εκκίνησης για ένα ταξίδι στη Νέα Υόρκη ή στο Μαϊάμι θα είναι 50 ευρώ και για το Παρίσι ή τη Ρώμη 20 ευρώ.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης