Τα ΗuaweiP10 και P10 Plus ήρθαν για να μείνουν!

Τα ΗuaweiP10 και P10 Plus ήρθαν για να μείνουν!

Οι νέες συσκευές της Huawei, P10 &P10 Plus έχουν κυκλοφορήσει εδώ και λίγο καιρό στην Ελληνική αγορά και μας έχουν ήδη εντυπωσιάσει με τα προηγμένα χαρακτηριστικά, την πολυτελή εμφάνιση τους, το όμορφο designτους και τις κορυφαίες επιδόσεις τους.

Τα ΗuaweiP10 και P10 Plus ήρθαν για να μείνουν!
Όσον αφορά τον τομέα της φωτογραφίας, για πρώτη φορά σε ένα smartphone, τα μοντέλα Huawei Ρ10 και Huawei Ρ10 Plus διαθέτουν δύο φωτογραφικές μηχανές Leica, μία στη μπροστινή όψη και τηνLeicaDualκάμεραστην ‘πλάτη’ της συσκευής, οι οποίες προσφέρουν φωτισμό επιπέδου επαγγελματικού στούντιο και3D τεχνολογία αναγνώρισης προσώπου.

Οι νέες συσκευές της Huawei, μας υπόσχονται κορυφαία φωτογραφική απόδοση, σε κάθε περιβάλλον και υπό οποιεσδήποτε συνθήκες. Σχετικά με τα τεχνικά χαρακτηριστικά τους, η μπροστινή κάμερα των HuaweiP10 &HuaweiP10 Plus διαθέτει αισθητήρα 8 MP, ενώ η πίσω κάμερα ενσωματώνει μονοχρωματικό αισθητήρα με ανάλυση 20 MP και έναν RGB12 MP.
Επιπλέον, τα HuaweiP10 &P10 Plus ενσωματώνουν έναν οκταπύρηνο επεξεργαστή Kirin 960, 4GB μνήμης RAM, αλλά και ταχύτατη μνήμη αποθήκευσης. Τα συγκεκριμένα χαρακτηριστικά εγγυώνται την άριστη απόδοση των συσκευών, ακόμα και όταν πραγματοποιούνται πολλές εργασίες μαζί, ή τρέχουν πολλές εφαρμογές ταυτόχρονα.
Κλείσιμο

Τα P10 &P10 Plus επίσης εντυπωσιάζουν με το περίτεχνο και μοντέρνο design τους, ενώ αυτή τη φορά, η Huawei μας εκπλήσσει ακόμη περισσότερο, μιας και για τη δημιουργία των νέων μοντέλων συνεργάστηκε με το PantoneColorInstitute, εμπλουτίζοντας έτσι το χρωματολόγιο των συσκευών. Κάθε συσκευή P10 &P10 Plus, αποτελεί μία τέλεια κατασκευή από υψηλής ανθεκτικότητας κορυφαίο 2.5D γυαλί και αλουμίνιο που χρησιμοποιείται στην αεροναυπηγική, με σμιλευμένες άκρες, στρογγυλοποιημένες με την τεχνική κοπής διαμαντιού. Τα νέα smartphones κυκλοφορούν και με φινίρισμα "HighGloss” ή με “Sandblast”, προσφέροντας παραπάνω επιλογές στους χρήστες.



Η κομψότητα ωστόσο στα P10 &P10 Plus, δεν χαρακτηρίζει μόνο την εξωτερική τους εμφάνιση, αλλά είναι εμφανής και στο περιβάλλον χρήστη (UserInterface). Τα P10 &P10 Plus διαθέτουν το πανέμορφο EmotionUI 5.1, το οποίο έχει σχεδιαστεί εξολοκλήρου από τη Huawei και βασίζεται στη νεότερη έκδοση του Android, δηλαδή τη Nougat. Γραφικά, το περιβάλλον χρήσης αντλεί έμπνευση από τα χρώματα των νησιών του Αιγαίου, όπως το μοναδικό μπλε χρώμα που μπορεί να δει κανείς περιδιαβαίνοντας τα στενά μονοπάτια ανάμεσα στα σπίτια των οικισμών στην καλδέρα της Σαντορίνης.Πρόκειται για ένα πολυλειτουργικό και εύχρηστο γραφικό περιβάλλον, που έχει σχεδιαστεί με γνώμονα την ευχρηστία, δίνοντας έμφαση στην διευκόλυνση της πλοήγησης και την γρήγορη ολοκλήρωση εργασιών.

Οι συσκευές HuaweiP10 &P10 Plus αποτελούν την επιτομή της υψηλής τεχνολογίας, της καινοτομίας και του μοναδικού design, καθώς η Huawei συνεχίζει την παράδοση που έχει εδώ και χρόνια δημιουργήσει να μας παρουσιάζει κορυφαίες σε τεχνολογικό και σχεδιαστικό επίπεδο συσκευές, ικανές να κατακτήσουν την παγκόσμια αγορά της κινητής τηλεφωνίας.



Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης