LG Action Cam LTE: Action camera με σύνδεση για live μετάδοση!

LG Action Cam LTE: Action camera με σύνδεση για live μετάδοση!

Μία νέα εκδοχή των action cameras προσφέρει η LG καθώς η δική της πρόταση έχει σύνδεση LTE/3G και μπορεί να μεταδίδει live χωρίς την ανάγκη τηλεφώνου

LG Action Cam LTE: Action camera με σύνδεση για live μετάδοση!
Στην μόδα των action cameras κάθε κατασκευαστής έρχεται να προσθέσει και μία δική του ιδέα. Όπως στην περίπτωσή μας η LG που εκτός από τα τηλέφωνα αποφάσισε να επεκταθεί και σ' αυτή την κατηγορία προϊόντων, κάνοντάς το όμως με τον δικό της τρόπο.

Η διαφορά της δικής της κάμερας είναι ότι έχει δυνατότητα σύνδεσης με δίκτυο και άμεσης ζωντανής μετάδοσης όσων καταγράφει. Η LG Action Cam LTE έρχεται με αισθητήρα 12.3 Megapixel, με ευρυγώνιο φακό 150°και μπορεί να τραβήξει video 4K στα 30fps, 1080p στα 60fps και 720p στα 120fps (το live streaming περιορίζεται στα 720p στα 30fps).

Κλείσιμο
H κάμερα διαθέτει επεξεργαστή Snapdragon 650, μνήμη RAM 2GB και ενσωματωμένη μνήμη 4GB ROM, ενώ μπορεί να χρησιμοποιηθεί είτε αυτόνομα είτε μέσω τηλεφώνου.

Η κάμερα μπορεί να αντέξει κάτω από 1 μέτρο νερό για μισή ώρα (πιστοποίηση ΙΡ67), έχει αρκετά μεγάλη μπαταρία για την κατηγορία (στα 1400mAh) και αποθηκεύει σε κάρτες microSD. Επιπλέον, έχει Wi-Fi b/g/n and Bluetooth 4.1. 

Προς το παρόν η κάμερα θα είναι διαθέσιμη στην Κορέα, πιθανότατα μέσα στον Ιούνιο, ενώ ανάλογα την χώρα και τις εταιρίες κινητής τηλεφωνίας που θα θελήσουν να συνεργαστούν, θα έρθει και σε Ευρώπη. 
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα

Δείτε Επίσης