Kindle Oasis: Ελαφρύτερο και πιο λεπτό από ποτέ το νέο δημιούργημα της Amazon

Kindle Oasis: Ελαφρύτερο και πιο λεπτό από ποτέ το νέο δημιούργημα της Amazon

Το Κindle συνεχίζει να δίνει το παρών στην αγορά, με την Amazon να εξελίσσει συνέχεια την ιδιαίτερη αυτή συσκευή με τους πολλούς φανατικούς φίλους σε όλο τον κόσμο

Kindle Oasis: Ελαφρύτερο και πιο λεπτό από ποτέ το νέο δημιούργημα της Amazon
Παρά την επέλαση κάθε είδους και κάθε σχεδίασης φορητής συσκευής, τo Kindle της Amazon εξακολουθεί σε αρκετές χώρες του κόσμου να είναι ιδιαίτερα δημοφιλές στους αναγνώστες βιβλίων. Κάτι που κάνει την εταιρία να το εξελίσσει διαρκώς, παρουσιάζοντας πριν χθες στην Αμερική το Kindle Oasis.

Πρόκειται για την πιο εξελιγμένη μέχρι στιγμής μορφή της ειδικης αυτής συσκευής της Amazon η οποία είναι η πιο λεπτή και η πιο ελαφριά που έχει κυκλοφορήσει μέχρι σήμερα.

Κλείσιμο
Η σχεδίασή του είναι εντελώς καινούργια, έχοντας πλέον μία λαβή η οποία περιλαμβάνει δύο ειδικά πλήκτρα δεξιά από την οθόνη για το γύρισμα των σελίδων και μία μπαταρία που βρίσκεται στην πίσω επιφάνεια. 

Παρά την μεγαλύτερη μπαταρία και την ισχυρότερη κατασκευή (διαθέτει μεταξύ άλλων πιο σκληρό πλαστικό και ανθεκτικό γυαλί στην οθόνη), το βάρος παραμένει στα μόλις 131 γραμμάρια.

Το ιδιαίτερα ενδιαφέρον στοιχείο του Kindle σε σχέση με τα tablets είναι ότι η μπαταρία του μπορεί να διαρκέσει έως και δύο εβδομάδες, ενώ μία έξτρα μπαταρία στην θήκη μπορεί να επεκτείνει την αυτονομία σε πάνω από 7 εβδομάδες.

Το μόνο δυσάρεστο νέο για τους φίλους του Kindle είναι η τιμή που ανακοινώθηκε στην Αμερική, και φθάνει στα 290 δολάρια για την έκδοση Wi-Fi. Τιμή σημαντικά ανώτερη από τις μέχρι τώρα υλοποιήσεις της εταιρίας (και πάντως κοντά σε καλά tablets), όμως το κοινό του Kindle είναι φανατικό και σίγουρα το Oasis θα βρει τον δρόμο του στην αγορά των χωρών που είναι ήδη δημοφιλές.
Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης