Gear 360: Η «μαγική σφαίρα» της Samsung για βίντεο 360°

Gear 360: Η «μαγική σφαίρα» της Samsung για βίντεο 360°

Από την αγορά των βιντεοκαμερών με δυνατότητα λήψης 360° δεν θα μπορούσε να λείψει η Samsung, η οποία παρουσίασε στην Βαρκελώνη την δική της πρόταση

Gear 360: Η «μαγική σφαίρα» της Samsung για βίντεο 360°
Η νέα μόδα με τις βιντεοκάμερες των 360° θα είναι όπως φαίνεται ένα από τα πιο δυνατά trends των επόμενων δυο-τριών ετών (μέχρι να γίνουν και αυτές mainstream...). Προς το παρόν αποτελούν ένα νέο και πολλά υποσχόμενο κομμάτι της αγοράς, αφού επιτρέπει την παραγωγή με απλό και φθηνό τρόπο βίντεο και φωτογραφιών 360° για ανέβασμα στο YouTube.

H νέα πρόταση της Samsung ονομάζεται Gear 360 και αποτελείται από δύο φακούς με διάφραγμα f/2.0 και δύο σένσορες των 15MP σε κάθε πλευρά της σφαιρικής του σχεδίασης. Η κάμερα μπορεί να τραβά βίντεο στα 4Κ (ανάλυση 3840x1920) ενώ παράλληλα η κάθε κάμερα μπορεί να λειτουργήσει και μόνη της, δημιουργώντας βίντεο και φωτό fisheye. 

Κλείσιμο
Η κάμερα μπορεί να επικοινωνεί μέσω Wi-Fi με το αντίστοιχο Samsung τηλέφωνο, όπου θα προβάλλεται η εικόνα ενώ υπάρχει και σύστημα VR που προσφέρεται από την εταιρία. Υπάρχει μία βάση για τρίποδο στο κάτω μέρος της κάμερας ώστε να την βάλετε πάνω σε ένα τριπόδι, μονόποδο ακόμα και selfie stick. 

Η κάμερα μπορεί να τραβά εντυπωσιακά time lapse, ζυγίζει μόλις 153 γραμμάρια, διαθέτει είσοδο κάρτας Micro SD, μία επαναφορτιζόμενη μπαταρία 1,350mAh, και μία μικρή οθόνη μισής ίντσας για έλεγχο των λειτουργιών της.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Δείτε Επίσης