Με νέα smartphones στη μάχη της μεσαίας κατηγορίας η LG

Με νέα smartphones στη μάχη της μεσαίας κατηγορίας η LG

Το Κ10 απευθύνεται σε ένα πιο νεανικό κοινό χρηστών, που απολαμβάνουν την κατανάλωση περιεχομένου στο smartphone τους και είναι συνεχώς ενεργοί στα κοινωνικά δίκτυα

Με νέα smartphones στη μάχη της μεσαίας κατηγορίας η LG
Η LG ξεκινά την παγκόσμια διάθεση των δύο πρώτων smartphones της νέας σειράς Κ, των Κ10 και Κ4. Η διάθεσή τους θα ξεκινήσει από βασικές αγορές, συμπεριλαμβανομένης της Ευρώπης.

Η νέα σειρά παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στο φετινό CES και μέσω αυτής η LG επιχειρεί να απευθυνθεί στο διευρυμένο κοινό της μεσαίας κατηγορίας. Σύμφωνα με την LG, «η σειρά Κ διαθέτει premium σχεδιασμό και προσφέρει προηγμένα χαρακτηριστικά κάμερας σε προσιτή τιμή». 

Κλείσιμο
Η νέα σχεδιαστική γραμμή glossy pebble του K10 αναδεικνύεται από το νέο 2.5D Arc Glass, όπως ονομάζει η LG το ελαφρά κυρτό τελείωμα του γυαλιού της οθόνης. Επιπλέον, το πίσω κάλυμμα διαθέτει ένα περίπλοκο σχέδιο για βέλτιστο κράτημα. 

Στοχεύοντας σε ένα πιο νεανικό κοινό χρηστών, που απολαμβάνουν την κατανάλωση περιεχομένου στο smartphone τους και είναι συνεχώς ενεργοί στα κοινωνικά δίκτυα, το K10 διαθέτει οθόνη 5,3 ιντσών, ανάλυσης HD και τεχνολογίας In-cell Touch για ακριβέστερη ανταπόκριση, βασική κάμερα με αισθητήρα 13 ΜΡixels και μπροστινή ανάλυσης 8 ΜΡixels.

Το K4 είναι ουσιαστικά μία entry-level συσκευή, με οθόνη 4,5 ιντσών, μνήμη ROM 8 Gb και συνδεσιμότητα LTE. Είναι επίσης εξοπλισμένο με τα γνώριμα πλέον χαρακτηριστικά UX της κάμερας των smartphones της LG, όπως οι λειτουργίες Gesture Shot και Flash για τις φωτογραφίες selfie, κληρονομιά της σειράς G.

Ακολουθήστε το protothema.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις

Δείτε όλες τις τελευταίες Ειδήσεις από την Ελλάδα και τον Κόσμο, τη στιγμή που συμβαίνουν, στο Protothema.gr

ΡΟΗ ΕΙΔΗΣΕΩΝ

Ειδήσεις Δημοφιλή Σχολιασμένα
ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

BEST OF NETWORK

Δείτε Επίσης